2008. április 30., szerda

Charity

Gondolkoztam egy ideig, hogy egyáltalán leírjam ezt az egészet, aztán arra jutottam, hogy azért jó, ha megteszem, mert így hátha másoknak is megfordul a fejében.

Tehát a bécsi úttól fogva az összes pókeres nyereményem 7,5%-át (azért nem 5 meg nem is 10 mert egyszerűen képtelen voltam eldönteni) eladományozom, méghozzá gyerekeknek, gyerekes alapítványoknak.
Aki tud az majd írja meg, hogy milyenek vannak és, hogy a szöszbe kell ezt csinálni.
:)

3 megjegyzés:

daniboy írta...

ennyire jól megy h már erre is futja? dejó neked (Y)

PeT írta...

Nah először is ez az elképzelésed becsülendő és követendő példa (minden irónia nélkül!), kitartást hozzá teljes szívből!
Másodszor: sajna én nem ismerem a pontos menetét, de neten rákeresve alapítványokra és telefonszámaikra, sztem szíves-örömest segítenek Neked.
(érdemes utánanézni, hogy oda megy tényleg a pénz, amit írnak, mert hallottam már visszaélésekről sajnos.. de hogy ennek is hol érdemes utánajárni, abban sem tudok segítnei sajna)

Egyedül bíztatni tudlak igazán és tisztelni az elhatározásodat! ;) :P

Molnár László írta...

Hali!

két hely, akiknél jó helyen lesz, a pénzed, ismerem őket, konkrétan életet mentesz, ha nekik adsz.
Legegyszerűbb utalni, MB-ről vagy számláról akár.
egyik a Dévai árvaház, iszonyat brutál körülmények között lévő gyerkleket mentenek meg, nevelnek fel. Dolgoztam ott kicsit. Teljesen adományból élnek
www.devaigyerekek.hu
http://www.devaigyerekek.hu/news/news_61_szeretettel+koszontjuk+honlapunkon.html

Másik az Alfa-Szövetésg, elsőroban magzatok életét mentik meg, olymódon, hogy a nehéz helyzetben lévő várandós mamáknak nyújtanak testi-lelki, anyagi törődét, védelmet, hogy ne vetesse el a picit. Ők sem nyúlják le a pénzt.
www.alfaszovetseg.hu
http://www.alfaszovetseg.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=35&Itemid=

Aztán ahogy gondolod. Kitartást az elhatározáshoz!

Üdv: BohocHAL