2013. március 21., csütörtök

Flash backs

Hi

Először is sorry, hogy nem írkáltam mostanában. Baromi sok dolog történt. Amit az előző postban leírtam azt még mindig tervezem megírni, de nem akarom kényszerből megtenni, és várom a perfect alkalmat amikor érzem hogy meg kell írni.

Igazából eléggé megviselt lelki állapotban vagyok, ami nem feltétlenül jelenti azt, hogy bajom van, de sokszor rám tör a szomorúság, és általánosságban azt hiszem hogy sokkal kevesebbet filozofálok most, mert fáj a lelkemnek...ezért se írok nagyon, és most is olyan nehezemre esik ezt tenni, ami valszeg meg fog látszani a minőségen.

A lényeg, hogy haza költöztem most egy kis időre, mert a január februárom über minuszos hónap lett annak ellenére hogy játszottam 30 sessiön CG-t és 8 sessiön tournamentet, elég erősen minuszba csúsztam, és odakint költözni kellett volna, elegem volt kurvára az egyik lakótársamból is aki állandóan sírt hogy mennyire el akar költözni mert neki ez szar, és mikor meg van beszélve, hogy bejelentjük, hogy költözünk (3 hónapra előre kell szólni) akkor fogja magát és kilép a munka helyéről (3 hónap után) hogy aztán felélje a pénzét és ne tudjon elköltözni...és kihozza egy ismerősét akinek szintén nincs pénze, szal lehetetlen lett volna együtt akárhová is menni, elegem lett belőle, plusz a szakítás miatt is jobb hogy szeparálódok egy kicsit, és ugye a bankroll is behorpadt, ezért eléggé egyértelmű volt hogy haza vagyok küldve :)

Most itthon kezdtem el játszani, és ez a lelki állapot amiben vagyok segít abban, hogy 100%-ra elkötelezzem magam a játéknak. Mert egész egyszerűen nem kell másra figyelnem nincs semmi körülöttem csak ez. Játszom, most állítottam át az alvás ritmusomat az itthoni játék-ra, hogy optimális legyen, és ennyi, tolom ami a csövön kifér. 3 sessiönöm volt eddig. 2 ben az elmúlt két hónapra jellemző dolgok, a 3. ban meg király szokásos Géza move-ok amikor 2 utcán keresztül beszélem ki a csávót az insta foldból, hogy a végén ő tolja rám (sry kurva jó vagyok), meg 3as all inbe kibeszélem a nagyobb flush draw-t a callbó, hogy baszott jó oddsal menjek én a kis kombódraw-mal az ember ellen elég nagy kasszába meg ilyenek :D És ezek mind 4-6 perces handek voltak legalább

Szóval most visszatértem és tök furcsa hogy mindenki magyarul beszél értek mindent. Azt hiszem segít, ez a readelésben, mert jobban megértem az embereket. Az is jó érzés, hogy tudok hangulatot csinálni az asztalnál nem úgy mint odakint. Odakint zombi asztalok vannak a legtöbbször, idehaza is, de ha beülök fel tudom rázni az embereket úgy hogy mindenkinek legyen kedve játszani (most mond, hogy nem pro...) Mert ez a dolga egy jó playernek és nem az amivel szembesülgetek:
Ott ül 6-7 regular fos feszes szar, és felváltva sírnak hogy mennyire nincs játék az asztalon meg hogy milyen szar, meg hogy bezzeg őket nem fizetik ki, meg ilyenek. Mondom érdekes, hogy mindannyian ezen sírtok, és semmit nem tesztek érte. Ha játékot akarsz teremtsd meg. Igen ennyi, nem csak az hogy beülsz egy jó asztalra (a másik 6-7 társaddal együtt) és csodálkozol hogy mindig meghal a játék amikor ott vagy)... kurva egyszerű, te vagy az indoka ennek, és te ezt nem veszed észre akkora az egód. Faszfejek.

És persze ott van az Ékszerész Sanyi és a régi banda egy része, a felejthetetlen élmények és osztó szidások, keserves sírások, meg ilyenek. Baromi jókat röhögök rajtuk, néha ott röktön mert nem bírom néha meg csak mikor eszembe jut, hogy milyen színes átkokat meg káromkodásokat tudnak dobni. Eszembe juttatják hogy mennyivel jobb ez a magyar nyelv mint a német vagy az angol és ilyenkor random röhögésben török ki amikor ez eszembe jut :)


Ennyi

Igyekszem írni amit tudok, csak most kicsit hard

Písz,
G