2010. július 5., hétfő

Lebukott póker csalók-CBS news

Van egy CBS es kis dokumentum film erről, berakom ide mindjárt. Elég köztudott az absolute pokeres, dolog, de az, hogy nem csak ott volt, az nekem új infó volt, meg az időtartama is. Ha valakinek kell esetleg fordítás akkor szóljon leírom a summáját.

Első rész:

2:


Elég sok kérdést felvet az emberben. Én bztosra veszem, hogy vannak most is csalók. Egyrészt mert vannak akik a pentagont is fel tudják törni, másrészt, mivel teljesen szabályozatlan ez az egész, semmi jogi cucc nincs benne, ami ki is sül az interjűban, hogy az oldal még a csalót fedezi!!!

Mind1 most csak ennyi. Ez is kis ilyen gondolkodtál már ezen cucc. (próbáltam jó címet adni, hogy felkeltse az érdeklődést XD)

Edit:
Olyan rövid még írok. Szal sok érdekesség van. Amúgy ami engem érdekelne, az a PokerStars-os cucc, amit elég komoly embertől hallottam, és már írtam róla régebben. Itt van hát:

Mikor még fordítgattam egy online oldalnak, a magyar EPT ideén jött a fejes dumálgatni emberekkel. Fordítottam élőben egy ebéd mellett az egyik affiliate-nek, aki elmesélt egy story-t nekem, hogy van egy ismerőse, aki PokerStars-on nagy reg, meg szponzorált arc, és ő maga mutatta meg neki, hogy üljön le ide, megmutatja, hogy, bármit csinál, nyerni fog ezen a wsop sat-on. És végig nézette vele, hogy tényleg röhögve besatozta magát. Ami érdekes ebben, hogy simán lehet, ez pl egy olyan csalás, amiről egyetlen játékos sem tud hivatalosan. Hogy a PS így segíti őket, és így kreálja a saját embereinek a szereplésre a lehetőséget. Egyfelől baromi jó reklám, hogy az összes pro-juk állandóan be tudja magát sat-ozni a nagy versenyekre. Sok reklám felület tv-ben+sok lelkes amatőr betesz pénzt hogy szerencséjét próbálja, látván a sikereit, a reflektor fénybe állítottaknak. Kettő, a sok hülye aki így regel a satra gyk befizeti azokat az embereket mivel ők sokkal nagyobb eséllyel (hátszéllel) kerülnek be. Nem is drága cucc, és még csak lehet hogy nem is tud róla a palyer. Ez mekkora. És miért ne lehetne igaz.

Ez megint egy olyan dolog, amit sose fognak beismerni nyíltan, ahogy a csalókat is csak akkor ismerték el amikor már 100% rajtuk volt minden. És ha valaki olyan attitűddel, jön, hogy hülyeség, szóbeszéd: Csak a szóbeszédek alapján lehet összerakni az igazságot, aztán saját kutató munkával. És ha csak egy is igaz a sok sok sok sok story-ból akkor már nagy gáz van. És itt ugye már egy ki is bukott egy, a legidiótábbak. (4 év után)