2010. április 17., szombat

Első hét

Igen ez végre egy pokeres bejegyzés lesz :D


Szóval letelt asszem az első hét. Vagyis ma fog letelni a mai nap az utcsó. A játékba fullra belejöttem mostanra, de úgy tényleg és 100%osan. Nincsen hiba semmiben. Nem szopok be semmit nagyon igazából, minden lemákolást detektálok, csak van egy két fájdalom amit nem tudok eldobni AA 884 floppon csek réz allin fél stackes muki...hát nagyon sok más is lehetett volna. Szal ez elkerülhetetlen. De a KK vs AA-nál is tudtam, hogy mi ellen megyek csak sajnos nem mindig megy még ezeknek a lapoknak a dobása. De nagyon oda figyelek hogy ezeket a fájdalmakat elkerüljem.

Közben StarCraft 2-t tanulok shoutcast-ekből amit élvezek. Közbe megy a 4 asztal.

Sokat is toltam az elmúlt 3 napban. Most nem játszogatok a játékaimmal, hanem tolom a poker only-t. Egyelőre jó.

A terv a 2k összeszedése és onnantól nl100on termelni a kivehető részt. Figyelgetem néha az nl50-et és nem vagyok benne biztos, hogy fel kéne oda lépnem mert az tűnik a legszarabb mezőnynek avg pot szempontjából és lehet jobbanjárok ha 25 ön maradok. Nem sietek sehová igazából.

Most 666$ on állok (6) ami egy hét után nekem jobb az elvártnál. Lehet, hogy jön majd egy kisebb down swing nem tuti. Úgy érzem hogy semmi extra nincs a sessiönjeimbe. Jól kontrolálom a potokat, néha néha bele nézek azért cuccokba és elmegy valamennyi, de adott esetekben a minimumhoz elég közeli érték csupán.

Kényelmes ez a 20BI-s cucc 4 asztalon nem fog elfojni csak úgy ezért baromira nem is izgatott az se mikor 4es allinbe a KK-m meghalt a TT ellen. Élvezem egyelőre meglásuk mi sül ki belőle.

Erősödnek a remények