2011. január 20., csütörtök

Most akkor net Love?

Annyira annyira meguntam az élő pókert.

Toltam itthon már 2 sessiön sh nl 50 et. Ma lementem utána élőzni éjjelre. Hiba volt. Benne voltam abban az állapotban, hogy az agyamat kell használni. Tudom, hogy milye van, megérti a játékomat és eldobja. Aha.... faszt. KK nem engedem. Király. Büdös szar gyökér favágó dolog és most éreztem át igazán. Mert a netesre elég jól és gyorsan átállt az agyam és élvezem, hogy gondolkodni kell, hogy a lapok nem csak úgy jelentenek valamit, hogy mit tudok elhitetni, hanem hogy mit próbál ő elhitetni velem, hogy mi az amit nem hisz el, vagy tudja, hogy úgy is meghívom és azért emel vissza stb. És most nagyon leamortizált a szembesülés a live gondolkodással. Vagyis annak teljes hiányával, a random callokkal mega összegekért, meg a top pár good kickeres 80%os mezőnyjátékkal tele van a faszom.

Úgyhogy:

Ezt egy jó kis kihívásnak tekintem, hogy megtanuljak shzni és sikeres lenni egyelőre nl 50 en. Érzem a hibáimat benne. Kicsibe nyerek nagy partyba meg néha elkövetem azt a hibát, hogy callolok olyan lappal ami amúgy erős de gyakorlatilag csak a blöfföt veri és az esélye annak, hogy ott azokban a spotokban blöfföljenek szinte nulla. Fegyelem fegyelem. Úgy érzem meg a lényege, mert építem fel astackem folyamatosan a partykban. 3 betelgetek rengeteget, variálok, és hero callolhatok is csomósszor, mert tudom, hogy meg akarja nyerni aparty-t és ahhoz hívnia kell, és nem úgy csinálnak mint élőbe, hanem meg is beteli 2 utcán. Meh. Teljesen szép agyjáték, és nem stat játék, mert a Bodogon 4 max lehetsz és nem tudsz trackert használni mert nem működnek. Grabberrel is (ami nagyon fosul működik) csak game után tudsz nézelődni maximum.

Tetszik és most ezt fogom tolni. Mellette felfrissülök Bécsben hetente 1x és azt hiszem egy hónapig most kihagyom a live pókert úgy ahogy van.

Tényleg hányom kell az egésztől baromira elegem van belőle.
(ma is meg tudtam 4 betelni egy KK-t és a 3 betelő lecallolt, és a flop ismét QJx tudott lenni és dobnom kellett)

Nem tudom mit mondjak még. Kicsit bennem van még a para, hogy ja simán csalhatnak de próbálok nem gondolni rá meg kinevelni. Mert ma is volt hogy a csóka 3 betet callolt le 2. nak cold call, és flop cbetet adott meg 2. nak!!!!! alá párral, hogy leessen neki törnre a set és kifizessem. Ezt tényleg nem tudom elhinni. De ha már csak a tiszteséges regularokat meg tudom verni már akkor is jó leszek :)

Písz