2020. december 1., kedd

Őszi tanulságok, téli haditervek

 Novemberi elért célok, és decemberi kitűzöttek. Itt a haditerv:


Novemberre a cél az volt, hogy lejjebb vigyem kicsit a darabszámomat, hogy az életszínvonalamat javítsam vele. Ez meg is történt. Mestereim 21k-t tolnak le kb egy honap alatt 12-15 asztalon, akkor nekem legyen elég 10k 6 asztal mellett. Ez sikerult is. 10800 at löktem bele. Megfelelő. 3 szabadnapom is volt, a mai az egyik. Voltak kemeny napok meg voltak lightosak is.
Még mindig küzködök avval, ha van egy napi cél akkor ahhoz tartsam magam és ne legyen ott állandóan non-stop az a bizonyos "habááááár...." érzés ami miatt aztán nem 2 kor fekszik az ember hanem reggel 9ig baszatja neki.

Persze néha bejön. Volt szerencsém megtapasztalni hogy milyen 12 asztalon tolni. Ugye nem nagy show annak aki tudja tolni ennyin, de 6 ról 12-re felmenni elég durva előzetes kóstoló volt, hogy mit kell elérni majd. Azért toltam így, mert a happy hour végén békésen megelégedtem a 2.-3. hellyel mind a kettő 300$, de az első megállt masfel oraval a nap vége előtt. A második helyen velem holtversenyben allo is vegig szokta utni, de o se volt most sehol. Gondoltam csak nem akkora fasz h nem figyel, letoltam az adagomat, és a végére kb fél órányi 6 asztalos játékkal voltam mögötte. Kopácsolt a fejemben, hogy rá kéne lopakodni, de így is elég jó aránnyal tudtam elhozni a 300as helyet, de aztán feletteseim ösztönzésére hallgattam, és rárobbantottam. Szerencsére sikerült megfingatni, és nem tudott reagálni, és így kihoztam a napi listán az első helyet és 500$ lett az extra. Yaaay. Na itt próbáltam ki milyen a 12 asztal egy rövid időre, hogy maximum legyen a fuck you level amit az arcába kap, amikor ráfrissít a tabellára, főleg hogy ahhoz van szokva, hogy 6on tolom.

Amúgy küzdelmes az egész. Októberben az volt, hogy kurvára EV alatt voltam, de bemákoltam három nagy szorzós mini JP-t(jack pot) (durrog és villog, mini jp és kész, nem nagy szorzó mert az 10x meg 25x. A 120x meg 240x nekem már JP, de legalább mini jp. XD). Aztán most meg EV felett vagyok rendesen a hónapban, többel is kicsivel mint amivel alatta voltam az előzőbe.
A gráfom nem a legszebb, és nagyon jól mutatja, hogy milyen kurva sokat kell még fejlődnöm, de bazz így is kurva jó $.

Szóval novemberbe legyőztem egy csomó démonomat a túlzott önhajszolást megnyirbáltam(de még lesz vele meló), aztán a tanács megfogadás fronton erősítettem magam, és mellette meg az elfogadáson, hogy jah szar vagyok, főleg ha állandóan a legjobbakhoz mérem magam, és próbáltam más relációkba is látni a szituációmat és nem csak úgy mint a "csicska tanuló" hanem ha kizoomolok ebből a nézetből akkor láthatom, hogy geci sok fejlodes meg rengeteg della, csak nem érzékelem egyiket se nagyon, mert virtuális és mert mindig van hiba es mindig azokra fokuszalok. Ami helyén van, csak előbb utóbb depis lesz az ember, hogy mindig hibákat talál, vagy hibákra hívják fel a figyelmet és az az érzésed lehet, hogy szar alak vagy. Na ehhez kellett a perspektíva váltás.

Decemberre nincsen nagyszabású terv asszem. Tartani a 10-12k game-et. Fel fogok menni 7 asztalra, vettem kurva nagy monitort is hozzá, mert csak 6 fért ki normálisan a sima HD moncsin, most meg 2k-s van már és 12 is simán ment. Emellett meg mostm ár fix 20$ on fogom tolni. Oktoberbe 1/3 volt a 20, novemberbe 2/3 volt, decemberre full 20$ lesz valszeg.

Volt még egy para rész. Ticketekbe adják a napi race-t és összejött egy rahedli, és be kellett ülnöm már letolni belőle 50$ es spineken. Azt hittem fosni fogok tőle. Amikor 20$-ra mentem fel 10 ről tiszta kula volt és izgultam mint az ember az első CG-je alkalmával.

Erről jut eszembe az a fucked up story amikor életemben először pokereztem élőbe vmi freerollon.....
Jah képzeljétek, annak idején voltak freerollok szervezve ilyen magazin, vagy fórum, és elmentek az emberek rá és halál komoly volt és jó nívójú. Na de ezekről a dolgokról majd egy kövi postba írok, hogy mi minden volt máshogy anno, meg hogy milyen volt akkor. A lényeg hogy úgy kuláztam amikor all int mentek ellenem nem tudtam megszámolni hogy mennyim van, hogy megadjam e és az osztó is látta :D és segített. Aztán persze ki is estem mint egy fasz. Jelentem kb én voltam az egyetlen majom ilyen full felszerelés hülyegyerek póló meg sapka meg szemüveg :D :D aztán a chipjeimet se tudtam megszámlálni.
Utána meg rémálmom volt a fickóval, hogy zsetonokat mozgat az elméjével és keringeti maga körül, hogy aztán akit kiszemel arra rálövöldözze azokat XD Para volt. Ok voltam 18-19 kb de akkor is. Fun memory.

Nem nagyon tudom mit lehetne még írni. Geci szar mert régebben írkáltam sokkal részletesebben a pénzről is meg a stratégiákról de olyan patkány lett a világ, hogy senki nem mer a pénzről írni, a taktikáról meg azért nem mert ugye mind lakat alatt van jó coaching %-ért, és ha jó vagy akkor pénzért adod, ha meg nem, akkor meg nem jó ha kiugatod amit tanulsz, mert megbasznak érte XD
Szal így nehéz írni róla, marad a filózgatás, hogy sport e a póker, meg hogy gyökér-e a májer.

Várom már, hogy vége legyen a covid-nak és el-el járkáljak élőzni és hozhassak érdekes partykat meg szitukat meg jófej és faszkalap emberekről storykat mint anno.