2009. május 22., péntek

ITM

Nem nagyon írtam mostanában, bocsánat ezért. Egyszerűen olyan felhőtlen életem van most, hogy azt nem lehet leírni tök boldog vagyok. Az nl100 as CG szerintem holt vágány. Nincs olyan ember nl100on aki nem ebből akarna megélni. Marad neten a tour. Közbe jogsizok.

Netes Pisti inspirált megint mint a sunday satelit-re. Elindultam egy 20+2es 1R 1A-s versenyen. Sikerült eljutni egész deepre. Andris végig drukkolta neten, meg élőbe. 1 bad beat szerűség volt mikor preflop AQ val feleztem AA-mal. behúztam 4 coinflipet összesen, amiből 2x min 70% volt, hogy worst case vagyok coin flip tehát dominálom.

Végül 4en osztoztunk Chip Chop arányban. 3,5k lett kb.

FT előtt 18 ba jött meg az első és egyetlen setem. Végig halál nagy harc volt. Meg kelletts zednem magam. Néha resteallel, néha lappal BSB csatában néha meg sima (néha... sokszor) stealekkel. nagyon kemény volt. Split CL ként kerültem FT-re. nem volt semmi ott se nagyon. Igazából jó verseny volt, állítólag jól játszottam végig. Nem kellett mákolnim se. Furi, mert így gondoltam meg mondtam is, hogy nekem nem kell mák nagyon, csak annyi, hogy ne mákoljanak le. Az egyetlen meleg coin flip az 30 körül volt mikor azt mondtam, hogy be kell, hogy stabilizáljam magam és legyen esély FT-re. Az volt a 4. és uccsó coin flip.

FT-n volt egy TT amit el kellett dobnom mert a stackem 75%ért játszottam volna valszeg 50-50 et 7. helyért. Jobban jártam így. első kapott 4,2k-t asszem mi hárman meg 3,5-3,8k-t.

Jó volt :)

Jah és "üdvözlet a földalatti törzsolvasóimnak" (akinek nem inge...)

Tök jó =)