2010. június 16., szerda

Poker (in)security

Beszélgettem egy csókával aki evvel foglalkozik, mert olyan élménye volt ami meggyőzte arról, hogy vannak olyan poker oldalak amik egyáltalán nem biztonságosak. Az volt az élménye, hogy feljebb ment téten mint kéne 3/6 és első leosztásba mikor beült KQh-t kapott floppolt egy flöst all in ment megadta nagyobb A9 flös. Aztán egy hét múlva mikor megint beült ugyan az. KQh első hand ugyan az a flop!!!! all in A9h megint ugyan az a turn és river. Persze elhesegették a supportosok, hogy nem nem ez csak véletlen. Bele ásta magát jobban. Részleteket annyira nem kérdeztünk. Mondta, hogy volt olyan is, hogy a barátja kapott kézbe két Pikk tizest, és hirtelen a had után az oldal 30 percre shut down-olt.
Meg volt a z a híres incidens mikor valami belsős arc úgy játszott, hogy látta mindenki lapját csak lebukott. Mit modnjak szted, ha egy ilyen van akkor az lesz az egyetlen...? csak azok nem buktak be.

Jönnek sokan avval, hogy csalnak élőbe megjelölik a kártyát stb, de azokat ki tudod szúrni magad, de az internetes hekkelős dolgot soha. Igazából sose tudhatod, hogy ki mit tud rólad mit lát mit nem, de nincs más választásod.

Ez csak ilyen gondoltad-e dolog volt. Épp cooler szakaszba vagyok szal írok hátha elmegy tőle :S


Akkor már leírom a NIT-es bajomat. Fórumon kérdezték, hogy mi a bajom evvel a fajta beton játékkal AA KK QQ AK val ha pénzt csinál belőle. Az volt a válaszom, hogy egyrészt nagyon minimális pénz az amit csinál vele. Meg az, hogy azt mondják, hogy a poker skill game, és kijön a tudás. Ez a játék ahol nem. UGyanis várja a lapját aztán cbetel és ha nincs set potkontrol. Ez nem skill game. Ez zavar. Totálisan a lapjaira hagyatkozik. Meg, ha sok ilyen van akkor baromi szar unalmas a játék és nincs semennyi pot se! Anti pokernek érzem a szó legszorosabb értelmében és akkor még a vicc kedvéért pont egy ilyen maki lesz az oldal szuper pro playere. Hahh!

Ezért jó a live poker, mert oda pokerezni mész, és ha valaki ilyen feszes szar azt ki lehet tiltani a gecibe az asztalról így vagy úgy :) (mo-n meg a privi gamekbe, Nyugatra tuti nem)

Vissza akarok menni élőőzniiii :'(