2009. január 14., szerda

Good choise

Jó ötlet volt, hogy vissza olvasom magam. Még nem végeztem. 1 év meg egy harmad még hátra van. Szal nem minden a póker, sőt, az szinte semmi.

Nem tudom miért amikor ezt olvastam akkor az jött, hogy ezt be kellene ide rakni:

Okt 6 2007 (részlet)

Megpróbálom sorban. Foriéktól jöttem haza. Eleven Hold jött. A hold a busz oldalánál a fejem fölött kísért végig. ... Megint volt az az érzésem ahogy mentem, hogy mindent megérintek. Amit egyszer írtam, hogy a gerincemből állnak ki „csápok” (olyanok mint d2 ben Tyriel arkangyalnak…) ahhoz hasonló érintkezők, amik megérintenek mindenkit és éreznek ezen keresztül. Az embereket megsimítják, egybekellnek a virágokkal és a fákkal és közvetítik nekem, mert én vagyok a csápok. Éreztem megint. Nem véletlenül. A könnyön is gondolkoztam. Még mielőtt könnyeztem volna. Merthogy sírtam is mert fájt és mert könny...

...Nekem különleges dolog ez. Extatikus mikor könnyezek? Ilyenkor miért érzem úgy, hogy mélyeben érzek? Ez a „drogom” vagy mi? Annyira más ilyenkor minden, ilyenkor érzem tisztán a lelkem, talán ilyenkor lép velem kapcsolatba. Gondolkodásom is megváltozik. Érzem a környezetem az életet körülöttem, az energiákat. Jöttem haza és megérintett egy faág. Magávalragadott. Maradtam kicsit. Inni akartam vizet. Kinyitottam a csapot és alá raktam a kezem. Hirtelen elkapott az őselem ereje. ... átadtam magam a víznek. Tartottam a kezem és nem kellett, hogy bevizezzem magam, vagy alááljak mert mindenemen áthatott. Mint a csápok. Azok is áthatnak mindenen és közvetítenek engem. ... Aztán fura gondolat, én most meg fogom csókolni a vizet. És odahajoltam és megérintette az ajkamat, a nyelvemet, végig simított belül míg le nem ért, hogy aztán egybe legyünk. Ittam magyarul, de akkor úgy éreztem megcsókoltam a vizet. Olyan ez a könnyes éjjeli gondolkodós érzős állapotom mintha piás vagy épp belőtt lennék? Vagy mi ez az egész? Nem tudom.
---
Itt van egy videó az arkangyalról (most hogy ugye rájöttem hogy kell betenni videókat) :) Csak hogy érthetőbb legyen, hogy mire gondolok a "gerincből kiálló csápokkal)