2008. március 30., vasárnap

Short Live sng

Erről szólna a lényeg de előtte pár szót a többiről.

Volt ugye a floppos verseny 3. köre. 4 órát aludtam és utána rohantam egyből a versenyre. Mostmár tudom, hogy ezt így nem nagyno lehet. Közöm nem volt nagyon a versenyhez igaz A9 volt a legjobb induló lapom ami azért 2 óra alatt nem gyenge... Tanultam az esetből és legközelebb jóval verseny előtt felkelek és felkészülök.

Live cash. No com kategória. Ma is sikerült megcsinálni azt hogy 8 óra játék alatt 3 említésre méltó partym volt. Megint buktam AK val (1 db jött le) JJ ellen. SS volt és belementem a coinflipbe mivel én emeltem és volt bent dead money is és tuti voltam hogy worst case 50-50.
A másik 3 handem meg preflop el lett dobva. Kettő A10 és egy JJ. JJ nél emel srác előről én csak adtam. 1200 ig tolta. Egy ss all in 2400 ig pont, erre egy manus betolja all in 20k. Emelő dob (KK) én is (JJ) ss 88 raiser AA meg egy 66 volt kint. K jött volna amúgy XD.
Ok volt még hand. KJ-m is volt 4x. 3x dobnom kellett preflop short asztalon a legdurvább hogy volt sima standard emelés és 1 sec alatt eldobtam mert láttam a palin inkább tudat alatt érzékeltem hogy lapja van és flop J de bemnondtam h ott is dobnám pedig nem nyitott nagyot v kicsit. AA ja volt. Egyszerüen tudtam. Kivittem két kis potot egy 44 re vhogy lejött a setem meg egyszer 1 párral. Ennyi. A holdemet hoztam 0 ra. A dealers choise-on buktam 6-8k-t de nem rosz megadásokkal hanem preflop oddsra flop fold... 1x kellett flop is callolni de eldobtam aztán. Amúgy meg 7 emberből 7 bagózott láncba és kifüstöltek, visszementem holdemre.

SNG. Miután vége volt az egésznek Hyper a floor man jött hogy akarunk e játszani. Belementünk. 3 dealer srác ő meg én. Felalkudtam 2k ra a beugrót, hogy ha megnyerem meglegyen a nulla. 15 perces vak 5 handed dealers choise 15k stack.
1. handbe kieső. Flop 66xxQ. Egyiknél 6Q másiknál QQ flös esély kint. Durva volt.
Kövi party még egy kieső. Hülye Krecs rámtolta top párom volt megadtam floppon mert tudtam, hogy ego harcot akar vívni. Én emeltem preflop Q9 el. HU: Flop 892. Betelek all int tol megadom és ennyi. 8as volt nála.  Elkezdtem magam szépen szedni felfelé. Omahába volt egy jó dobásom, holdembe egyszer a sorhúzó all int tolt én adtam top párral lejött neki persze itt para volt de vissza szedtem szép gaméval, aztán kiesett a srác és HU a floorman-nel. 2:1 volt neki a leadje. Fordítottam, egálra feljött majd elvertem. Nem akartam splitelni mert legalább 0ára akartam hozni a napot és nagyon fölénybe voltam. Egyrészt teljesen nyugodt voltam és éreztema játékot, másrészt Harrington HU (Heads Up) részét most olvastam nemrég és kb betűről minden a fejembe van. Meg is nyertem egy K8 al j7 ellen így 2k plusz lett a goldos mérleg :P