2008. május 24., szombat

Szép javítás 2

Megint sikerült alkotni...
Kezdtem sima holdemmel. Sajnos a hely ahová járok (gold) kezd tényleg nagyon eldiákosodni. Jön a sok 20 éves punk és játszák nekem az abc pokert. Semmi jófejkedés semmi hangulat, gyakorlatilag fos online poker live...
Itt csináltam egy hibát. 3 an voltunk a floppon. Pf én emeltem. bb nyitott én kötépről visszatekertem neki 1800 ba 600 at tolt amire én 3k-t kiáltottam. Tudtam hogy crap draw-ja van csak. A bajom az volt hogy mögöttem lévő all int mondott. Nekem fdraw-m volt q magas. Erre a csávó aszondja "hát akkor így már meg kéne adnom" megadja, és én hülye idióta meg bemondom, hogy hát akkor rossz hírem van... (mert hogy fogom a színét) de annyira tempting volt az oddsom 5:1 nél jobb valamivel, hogy meggyőztem magam, hogy lehet hogy csak suited connectorja van és annál jobb vagyok. Nem az volt Axs de nem jött semmi set kivitte. Ez egy kb 5k-s hiba volt. Előtte el ment 10k draw-kra stb re malőr nélkül.
Épp eldöntöttem hogy ezen a takony asztalon nem játszok tovább amikor Andris haverom kérdi, hogy van e kedvem dealer's choise-hoz. Mondom NANÁ! Ez a beszéd. Hihetetlenül gyorsan sikerült organizálni egyet. NL PL texas és Crazy, valamint PL Omaha hi és hi/lo 8-9 ember volt majdnem végig. Itt az eredeti 15k losshoz sikerült még 20 at hozzácsapnom iszonyat nagy idiótasággal.
Omaha hi: Turn-re lejön 3 fajta sorhúzó. Én azt hiszem, hogy nállam van a legjobb, és meg is lett betelve. 4 way all in (10k/fő) drukkolok egy fekete kettesnek, le is jön: mondom sor! Kicsapás előtt hirtelen mintha vissza kapcsolt volna az agyam, és beugrott (pedig kb 4x néztem meg all in előtt is) hogy nem 89 em van hanem 78-am ......... LOL. Nagyon utáltam magam.
Utána elment egy hero call-ra hi/lo ban. Krisztián (tulaj) csek callolt végig és riveren rádurrantott egyet. Én arra gondoltam, hogy ő engem nut low ra tett turnon, és úgy jött le a board a riveren, hogy az pont bekrakkolt volna. És potot nyitott. Mondom,
sztem blöff, nagyon kiállt a sorból a játék. Megadtam, gondolván, hogy hi-ra 2 párral jó leszek. Háét nem mert nut sora volt és mellé 2nd nut lowja...de az agyam akkora tockost kapott abenézett partitól, hogy teljesen szét voltam. Többször megerősítettem magamban, hogy a drill erősebb a sornál....többször!!! NAgyon gáz volt. Tartottam is egy szünetet.
A lényeg, hogy vissza jött itt a -35 és még 5k rá ment.
Aztán beültem az iszonyat szar holdem asztalra, miután felbomlottunk, pihentem stb. A cél az volt, hogy fegyelmet tanuljak. Először is baromira idegesített több ember is már fejre és stílusra is, meg maga a hánytatóan feszes szar játék. Mondom beülök, és legyőzöm magamban ezt a hülyeséget és megélek a sivatagban is! Beültem, tudtam tartani a fegyelmet. Senkihez kb egy szót se, csak gőzölgő fejjel hallgattam, az idióta jófejkedéseket és okoskodásokat. Aztán Kaptam egy jutalom kört ezért. 103o nagyvakon. Button emelni akart de csöpögtetett (kb 1000000. alkalommal) és csak megadás volt. Csekkeltem 33A rainbow. Bingo, és ki tuudtam hozni a partyból egy kis pénzt így ez a sessiön is 8+ lett.
Summa summárum -35 ből lett +13. Phew :P Jah holdembe nem volt legitim lapom pf.