2011. július 28., csütörtök

A Terv kibontakozása

Nem írtam mert nem volt nagyon mit. Szabira raktam magam, és dolgoztam a master plan-en.

A szabi most van a harmadik hetében és ez az utolsó. Azért volt, mert a barátnőm az Ercsi két hét szabira jött, és a lehető legtöbbet akartuk együtt lógni, így a póker nem fért bele, meg amúgy is úgy voltam vele, ha a master plan bejön lehet jobb rápihenni az egészre. És bejött-e? Nézzük

A helyzet az, hogy van nekem két nagyon jó barátom. Az egyik a Pstar666 (Attila) a másik egy dealer (Zsolt) és van ugye az Ercsi. Na most a munkát illetően (Lehetne érvelni, hogy munka vagy sem, de ami biztos, hogy pénz szerzési lehetőség):

A számomra elég szar ahogy írtam is. Megszűnt a kedvenc helyem. Egy legális klub maradt csak. Elszaporodtak a regek. Kihaltak a szórakozni vágyó playerek. Fos. Lefeleződött kb az átlagba hozható pénz.
A Zsoltot kirúgták pont a razzia előtt picivel XD Így ő volt az egyetlen aki fizetést kapott abból a két hétből. Most hogy minden ilyen faszán szabályozott az osztók gyakorlatilag szart sem keresnek. Tört részét annak amit anno meg tudtak.
Jelenleg a törvényes osztók keresnek havi max 100 ezret. Anno kerestek 200-250 körül (cash osztók) És itt a ház már behuzogatta a jattot. Elhívtam Zs-t egy privi játékba osztani. Tolta 5 órán át és a 10k bér mellé össze szedett még 21k jattot. Ennyit a jattolásról, meg hogy miért húzza be a ház.

Lényeg a lényeg, hogy mind a kettőnkben elég erősen megnőtt az elhatározottság, hogy lépni kell, és lehetőleg ki innen. Akkoriban ment a rendőrös lázadozás (anyukám is érintett volt) Jönnek az újabb adók...Hamburger adó, és az amúgy is európai szintű áraink még feljebb mennek. Szóval húzzunk innen a genyóba. Ne végleg de azért mennyünk mert itt nincs jövő.

Összehasonlítás kép: Az árak ide haza és mondjuk az osztrákoknál. Totálisan megegyeznek, van amiben odakint még olcsóbbak is a dolgok. Fizu? Átlagban minimum 3x annyi ugyan azért a munkáért, de előfordulhat 5-6x os szorzó is. Pl az osztóknál. Tehát a terv, hogy kikerüljünk Bécsbe.

Terveztük sokáig, gyűjtögettük az infót és végül eljött a nap. A terv az volt, hogy lemegyünk így négyesbe siófokra egy napot, onnan másnap Bécs. Siófok jó volt.

Bécsben meglátogatjuk a kaszinókat, és lehetőleg felvételt nyer. Hát kiértünk elmentünk az általa áhitott helyre a CCC-be mert oda szeretett volna menni. Recepcióssal beszélünk, hogy én beregelnék, mert majd nemsokára járnék játszani. Rákérdez a többiekre. Zs mondja, hogy munka ügyben jött. Erre jön ki az irodából egy fószer, hm munka ügy, gyere velem. Hátra viszi egy asztalhoz, zsetonokkal kártyával. Mi addig a bárban üldögélünk és drukkoltunk. Jön vissza fele, de nem végzett még az étterem egyik asztalához ültetik, és visznek neki egy adag paírt. Sín :D Már alapból úgy voltunk vele, ha megnézik, hogy hogyan oszt, és nem elhesegetik pl, hogy gyere vissza a tréningünkre ami kerül 300€ be (mint pl magyarországon) ahol asztán 10%ot felvesznek, és ingyen dolgoztatnak... hanem behívják megnézni akkor nyert ügyünk van, mert a Zsolt tényleg minden túlzás nélkül egy Európai szintű pro osztó. Osztott már írben is és amúgy is geci jól tolja.

Lényeg, hogy felvették próba időre 1 hónap. A fizu már így is baromi jó és ez csak feljebb mehet, ha az egy hónap után véglegesítik. Azt mondták, azt nézik meg, hogy mennyire akarja csinálni. Hát avval nem lesz gond. Ők nem tudják, hogy mennyire pro még, meg azt se, hogy itthon milyen szarokat kellett kiálnia, és mekkora álom munka ez osztó szemmel magyarhoz képest.

Már csak egy albi kéne. Néztünk neten írtunk 7 mailt. Arra a napra két, majd később egy lehetséges cím maradt. Telót sajna nem vette fel, de elmentünk. Sajna nem tudtuk, hogy melyik ajtó. Így elindultunk vissza még egy fagyit benyomva, miközben szólt a teló, hogy ha még itt vagyunk ugorjunk fel megnézni. Felugrottunk. Baromira tetszett. Egy nagy szoba amibe ketten kurva jól elférünk. lesz még két lakó társ. Egyetemisták, szóval el se vagyunk veszve, segíthetnek az indulásban.

Most vasárnap utazunk és hétfőn start :P

Ami a póker részét illeti. Viszek ki 20BI-nyi pénzt 1/2-re. Annyiból elvileg milliomos leszek :) Eleinte nyilván feszesen mert új víz. Heti 5x játszok, a Zs szabad napjain jövük haza barátnőzni. A hosszú távú terv, hogy a 2. hullámban, mikor mi már bebiztosítottuk a terepet, addig Attila és Ercsi németjüket felfejlesztik, és akkor kijönnek ők is melózni 4x annyiért mint itthon és fasza lesz.

Meglátjuk, hogyan sikerül kivitelezni a tervet. Én nagyon örülök ennek az egésznek. Nem is érzem még mennyire. Hogy kultúrált emberek között játszhatok. Hogy a nekem megfelelő téten végre. Hogy sokkal jobb pénzért, és elvileg sokkal jobb mezőnyben. Mikor az élőt elkeztem itthon 100-200-on ahhoz képes 2x annyi BR áll rendenkezésre (a vakhoz képest arányaiban) ami külön biztosít, pedig anno vesztő szériával indult de a tapasztalat kihúzott. Most még biztosabbnak tűnik. Külön jó, hogy 100BB a max Buy In oda kint, ezért a beülők tényleg beülők lesznek, és így a bankroll management, még hatékonyabb és biztosabban segíti az előre haladásomat. Nagyon összeszedettnek érzem magam és készen állok, hogy meghódítsam a bécsi kártya világot :D