2008. október 3., péntek

News

Úgy döntöttem, hogy heti 1x fogok járni élőzni, min 100-200-ra de ha lesz 200-400 akkor inkább oda.

Újra nyílik acapulco a Best alatt, és a best meg átneveződik Miami-ra.

Érdekes lesz, kivi vagyok. Ez meg még tegnapról (piros 100, fekete narancs 500, kék 1k, a zöld 5k, rózsaszín 10k):

170 forint

Holnap nem megyek be suliba, es koran is vegeztem ma, es untam itthonlenni, a napi adag forditas meg Warhammer megvolt, így ugy döntöttem megyek pokerezni egyet.

100-200 volt.
20k val kezdtem. (na most aki szereti az analizálósat az figyeljen :) )
Első partiba csávó emelt 4000 ig sok limperre nagyvakból, amire én all in 15k-t toltam, amit ő megadott QJ-vel. Coin flip volt, fold equityre játszottam. Nem jött be. Rebuy 30 ért.

A csávó floppon mega over betes all ineket tolt. megint csinált valami faszságot amit AJ-vel csak megadtam, hogy floppot nézzünk. Flop A45. All int is ment 30k val kb, meg is adtam. A6 ot mutatott. Turn 7 river 6. ... 100k-val mentem, le mert önfegyelmet akartam tanulni, és kiszállni, ha nem megy. Na de ez gold volt, csak lemákolt. Teljesen nyugodt voltam, meglátszott az összeszedetség, hogy már régen játszottam, és ott voltam agyban. Rebuy, 50k (17% esélye volt, live úgy itéltem meg h 15, good guess)

k4s el sikerült ingyen vakból floppont nézni. Flop 89T az én szinemből. Kamikáze pali all in is ment, ekkor nekem 40-45k-m lehetett. Meg is adtam. Sora volt, ahogy gondoltam, volt egy open ender str8flush húzója, de sikerült kiketrülnöm a 2 outot ezúttal. A csávó ez előtt pár leosztással mondta, hogy 1 kör még és megy. Úgy voltam, ha megy én is, mert nincs nagyon dead money, és nem akartam elszórni a többit. Hát így alakult. Fel is álltam az asztaltól mert fasz tight asshole-ok voltak csak, és nem volt game, viszont a másikon short handed volt. be is ficcantam akkora 110k val kb, mert a csávó még duplázott 1x meg nyert kicsit és azt elszedtem tőle. Szal Sh.

Missisipi volt ált 1500 jó pos-t választottam perfect set up. Card deadség sokáig. Az asztal lerövidült 5 főre kb, és tudtam játszogatni, bár fesze voltam ehhez képest, de míg ők 1500 as vakokkal játszottak én csak 200al.

Na itt nem mákoltak le. Nem emlékszem nagyon a lapokra, egy AQ-m volt egy AA-m és talán egy 99-em :) Ennyi. Nem is ezekkel nyertem. Volt két érdekesebb party.

Az első kulcsfontosságú 66-al történt. A flop előtt a csávó ráemelt az élőm-re 2500 at. Tudtam, hogy ego-ból. Megadtam. Flop 775 volt. Belehívta az apróját!!!! 4400-at. A fish csávó adta (jó gyakorlatilag arany bánya volt mert 4 fish ellen voltam végig) megadtam én is. Nem akartam visszaemelni, emrt túl sok volt előtte. Úgy éreztem semmilye nincs, és hívni fog. Turn Q. Belehívott 6k-t. Eldobta a fish, én adtam, és már lejátszottam a party-t előre. (mikor előre lejátszom, és az bekövetkezik amire gondolok, akkor tartom magam a fejben végig pörgetettekhez. River J(flop 2 kör ami maradt is) Jah én voltam végig elől és végig vakon csekkeltem. Riveren 15k-t belehívott, és levettem ott is 1 jelet, megadtam, és K magasa volt. Na ez azért volt fontos party egyfelől, mert nagy pot, másrészt, kurvára tiltre került. Eddig is vesztőbe volt de kezdte vissza szedni, de itt elszállt, és innentől töltötte az asztalt. (1 fish kiszált valami 100+al a másik fish meg a végére vagy 200 at töltött az asztalba.)

Kövi lutri parti volt nagyba. Missisipi1500, ig (akinek a 66 al megadtam) fish (aki eldobta 3. félként 66 nál) vakon adta. Én is csak megadtam, mert bemondta a missisipi hogy emelni fog. Emelt még 5k-t méghozzá vakon, amit a fish 15 ig emelt vakon. Nálam A6 volt, és én itt rákúrtam egy nagyot, 45k ig. A fish megadta még 20 ért kb és vittem egy 60k-s partyt A magassal. K3 volt nála.

Aztán volt még egy party, amikor 89 el sikerült floppolnom egy sort hátulról 4 handed. Ugyan ez a képn mókus bent. Egyik hív közepesen kicsit, 2k-t. 1 call én csak megadtam, a turnnél terveztem tolást. (nem tom h volt e szín draw, asszem nem) Turn Blank 4 es (7TJ folp). Hív ürge 6k-t fish ad, én emeltem tiszteségeset, all in-t csávó nagynehezen dobott (eggyel ngyob sora lehetett volna, lyuksorral, amit fogtam ráadásul) fish megadja és ez erős volt, mert volt vagy 50k-ja, és 2 párja volt (j3)

Volt még egy, mikor JT-vel emeltem gombról körfoldra 1500,-at amit a missisipi csávó minirézelt csak. Először még 3k-t mondott, aztán meg azt, hogy 3k. Elfodgadta dealer +1500-nak ami nekem jó üzlet volt. Flop JT9. Csekkeltem, hívott, emeltem, rámtolta (20k-30) adtam, AA nem javult.

Ez a három jelentős party volt. 120+ lett a vége és benthagytam még 35k-t omaházni, mert akartak. 3an-4 en toltuk fél órát és vége lett. Ott is nyertem még 15k-t és így végül 170+ lett a vége, ami nem rossz 100-200 on.

Perfect reads, perfect calls, és perfect folds. Szal így megy ez, ha fel vagyok készülve agyba, és card dead vagyok ,de short az asztal és van lehetőségem játszani. Nagyon éreztem a játékot, és kb így ment mikor a 70-et is buktam...most is buktam elején 60-at csak volt még tartalék, meg normális tét.

GG