2009. július 17., péntek

Pancser Póker Klub

Voltam játszani live. Nettel is próbálkozom...hagyjuk.

Nettel a baj, hogy mindenki madárnak tűnik. 2 párt sose dob el AK top pár soha nem dob el, herocallol poket párral halálig, én meg betonkodom és mégis vesztek. Volt egy csóka aki írt előző bejegyzés előtt, hogy az NL200as playerek valójában nem betonok hanem halál nagy spílerek. Kamu :D Az asztalok 98%án 10nagyyvakos az avg pot max20% players per floppal, ami szar. Na mind1, megmutatták a tojásfejűek, hogy miért is utáltam meg netes pokert. Volt egy set over setem, egy lekétoutolás is. Aszontam, hogy nekem ez pont elég is volt. Játszottam kb 20 órát -120$ért. Nem látom a long runt ebbe. Lehet hogy van, de az többszörösen bizonyított (főleg a kártya által) hogy nem a számomra. Valakinek kell hozni a statisztika alját is. Anyways, legalább kivettem a $-t és maradhat neten csak a tour.

Nem ment rosszul. Volt egy ITM-em sajna kiestem 25.nek a 22es ről. Elkezdem gyakorolni a freezeout versenyeket is így 20$ környékén 1000 fő alatt, hogy kijöhessen along run majd 1x. Nem egyszerű amúgy, gyorsan tud pörögni elfelé alóvé. Sztem mondjuk van keresni valóm benne. Nem részletezem most majd a köviben.


A cím onnan jött, hogy volt 500-500 élőbe. Uccsó asztal volt éjjel fél nég felé. Bejött egy faszfej, aki állandóan részeg. Gecire nem akartunk vele játszani, nem is engedtük elülni. Törökök majdnem kinyírták legutóbb, mert akkor se fogta be a pofáját. Végül oda jött hozzánk. Nagy nehezen 30 perc után elő ássa a buy int. Közbe végig ugat. Toleránsak vagyunk, és ignoráljuk. 1. handbe all in kerül, úgy hogy drawing dead. Kiesik. Marad mert kért magának zabát. Pofázik folyton, beszól mindenkinek kötekedik. Szólunk a teremfőnöknek, hogy csináljanak már valamit. Eltelik 10 perc, mindenki megőrül az idegtől a játékra nem lehet figyelni. Elmegy még 10 perc és elkezdünk kiülni, és a teremfőnököt nem lehet rávenni hogy kipenderítsék.

Conclusion: avval magyarázták, hogy nem tehetnek semmit, megpróbálták kibeszélni a helyzetéből. Valójában ez olyan volt mint ha egy álló falat akarnál rávenni, hogy sétáljon arrébb. Az asztal megszünt és haza mentünk. Pistivel megállapítottuk(ismét), hogy szánalom, a magyarországi póker, és legközelebb, ha az asztalra szarunk majd megpóbálnak minket rábeszélni hogy mégse, mert ennyit tesznek érte. Vicc ez az egész. Ha meg lesz a jogsi viszlát Budapesti monopol klubbok, irány Privi, és külföld.