2010. július 23., péntek

I'm back baby!!

Vééégre mákoltam egyet. Megjött az áttörés :) Én suck outoltam AAval...Leírom mi volt aztán írok értelmeset is. egy emelés 2 ig én 7 ig ss all in 10 1 call. flop 55J. én 10 raise all in 40 call 57. River A. Olyan boldog voltam. Ez a 3. suck outom asszem mióta elkezdtem tolni 3,5 hónapja. Le is írtam mindent asszem :)

Na a lényeg. A netes poker horrorisztikus. Gondolkoztam rajta, hogy részletezzem, mert ilyet úgy se olvasol máshol, de asszem az csak a bajt hozná rám. Annyit írok, hogy rengeteg AA vs KK meg fordítva is csak balul elsülve. Sok set over set meg full over poker, meg 20%ok ezerrel, de marhára nem lankadok mert van egészséges br em hozzá, és birom. Majd berakom a hónap végén a grafikont, jól játszom tudom, csak most nem jön ki éppen, de legkésőbb a kövi hónap elejére ez le fog járni. Jelenleg 14 beülővel van kevesebbem, mint amit all in EV alapján nyernem kéne, ami a reális statisztikai átlag mutatója (RGO ha AA val nyersz egy partit akkor többet nyertél mint amit kéne mert kb csak a pot 80% jogosan a tied) Tom, hogy van ilyen másnak is én is túlteszem magam rajta. Segít a live:

Elkezdtem járni élőbe. Az biztos, hogy a net nagyon sokat segít az élő játékon mert: sokkal jobban bírod a coolereket, meg a hülye ütközéseket. Totálisan immunis vagyok élőben bármi féle tilt-re mert annyival kevesebb van itt, hogy kiröhögöm. Meg mosolygok mert mások azon halnak le, hogy AA val nincs akciójuk és ettől mennek tiltre XD Ha tudná... Nehéz átálni mert a kettőnek amúgy semmi köze egymáshoz, de meg van még bennem és megy. 4x voltam lent 50-100 azni (majd a live játékokról a táborba mesélek) majdnem 8 BI plussz. Jól tolom nagyon érzem és csomó pszihológia van az új hely új ember szituban, de ezt is inkább majd a táborban :)

A havi kitűzés netre amúgy a nulla, de szerintem nem lesz meg így, viszont ha kijön a havi RB meg a bonus akkor kövi hónap első harmadára meg lesz a nulla XD

I'm back baby!!!
(hm ez lesz a cím XD)