2009. március 24., kedd

Mob

Gengszterek és bűnözők. Feketézők, sikkasztók és fiktív számlázók.

Sikerült "belekötnöm" egy érdekes emberbe. Most járt arra először. Totál fish. A lényeg 40k a potba riveren ember hív 10k-t és erre ez a figura elkezdi mondani, hogy dobott a lapja mert a mellete ülőnek mutogatta a lapjait. Csak simán hangosan nézte a lapjait hátradőlve...amúgy is csak ketten voltak partyba. 5 percig vceszekdnek. Megunom elkezdek ordítani floorman-ért. Odajön megmondja hogy hülye a csávó és nem dobott lap. A csávó még 5 percig kajabál. Mondtam a végén neki, hogy megértjük, nem tudja máshogy kivinni be kellett hogy próbálkozzon evvel a trükkel. Na akkor elkezdett hülyézni engem. Jött minden. Én meg fogtam ránéztem és felfújtam az arcom...tudod mikor levegőt pumpálsz a képedbe és ilyen lufi fejed lesz. Na és erre elkezdett felálni. Aztán vissza ült és mondta, hogy vág majd mosolyt oda kint a képemre. Nem nagyon ilyedtem meg, mert vén fasz volt, és 1v1 be tuti nem vágott volna mosolyt a képemre. Mind1. Utána még mondogatta, hogy a börtönbe én a kurvája lennék, ott baszogatna seggbe minden nap amikor akar. Megtanulnám ott a rendet. Ez inspirált egy gondolatot:

Sokan nyilván betörnének, de elég különcnek érzem magam. Tuti, hogy nem. Tudom, hogy valószínüleg az életem végét jelentené, de nem tennék ilyet. Ha szopatni akarnának leharapnám max a dákóját, hogy egy életre megjegyezze. Valszeg azután engem megölnének, de úgy érzem, hogy olyan srác vagyok, aki inkább meghal, mint hogy rabigába hajtsák. Ez is lehet kicsit idealisztikus fiatal lelkületű gondolkozás, de így van higgyétek el. Ezért van egy kicsit hülye stílusom, és ezért van az, hogy lehet egyszer tényleg bunyóig megyünk. De ha engem egy vén szivar heccelésből le fiamozik, akkor én le fogom tatázni, és ha elkezd pampogni a tiszteletről akkor érdekes arguement alakul majd ki közöttünk. Szerintem aki ismer az tudja, hogy miről beszélek.

Majkával is játszottam egy kis omahát, neki is megvan a kis csapat a háta mögött, betévedtek páran. Vicces. Ez is inspirált egy gondolatot, meg rásegített, hogy megnéztem a Rounderes(Pókerarcok)-at mikor hazajöttem.

Még mindig gengszterek és a kártya. Sokan szokták kérdezni, hogy nem félek-e ilyen emberek közé menni. Mindig azt mondom, hogy nem, nehezen tudtam, ha egyáltalán, megfogalmazni hogy miért és most rájöttem. Ugyan is a bűnözőkben (nem azt mondom, hogy bűnözőkkel játszom de ha már Mob a cím akkor menjünk ebbe az irányba, úgy is csak filozofálok...erről jut eszembe, kéne nekem majd egy fa egyszer, az lenne a filózó fám, amit ha nézek, jó gondolataim támadnak..van is ilyen a ház előtt amúgy), de nem csak bennük, hanem a legtöbb emberbe van egy ilyen ösztönös tisztelet a kártya felé. Ha osztó oszt és a csalás fel se merülhet, egyszerüen elviselik, hogy vesztettek és a kártya hozta bárki ellen is. Elfogadják. Teddy KGB is mondta, hogy kijátszott, adják oda neki a pénzt. Van egy ilyen szövetség a pénz és az ember között. Valami olyasmi lehet talán mint a vadállat és a prédája között. A prédfa is feladja a küzdelmet ha elkapták és nincs menekvés, elfogadja a sorsát, belenyugszik, hogy a magasabb rendű forma felhasználja táplálékként. Így lehet amúgy hipnotizálni az állatokat (ezt spirituálisos tanfolyamon tanultam sorry hogy elkanyarodtam) Szóval tisztelik ezt a legtöbben, és ez egy érdekes és jó dolog.