2009. június 12., péntek

How did all begin (p3: 2006)

Újult erővel próbáltam a lecsóba csapni. Elmúltam 18 a nyárnak is vége lett (nem bírtam ki, hogy egész tanévbe ne toljam. Megpróbáltam bankkártyát csináltatni. Akkor csak úgy egy bankba. Annyit tudtam, hogy dombor nyomott kell mert az a cool. Kb 1 órás fejtágítás volt a bankba, kiszámolgattam minden szart, hogy mire mennyit vonnak le...szóval ettől is pont úgy óvakodtam mint a netes pókertől eleinte. Megjött végre a várva várt kártya és semmi. Nem megy. A fenének se. Kontakt bank, kontakt support. Eltelt egy jó hét legalább, online supporttal, chat és mail, és bankozással, mire kiderült, hogy valami szar XD semmi több, viszont a pénzügyi bank ügyletes szókincsem a nulláról az egekbe repült. Hagytam a faszba az egészet és csináltattam egy másik bankkártyát egy másik banknál. Utólag átgondolva egy pár hónapra rá, arra jöttem rá, hogy valszeg nem volt aktiválva a card, amit egy sima ATM használattal kellett volna megtenni na mind1.

Eltelt megint egy jó nagy adag idő. Attila barátomnak már megvolt az Erste-től a kártyája és tudott is kivenni pénzt. Csináltunk megint neten free-ből, és meg is osztottuk, hogy tudjuk tolni. Egy örökké valóság volt mire a kártyám elkészült. Kellett 50 ropit letenni hozzá a bankba. Emlékszem, hogy akkor azt még úgy kértem kölcsön, mert nem volt annyim. Nah meglett és toltam. Jött a bonyodalom.

Attilának nem ment úgy a dolog ahogy kellett volna. Eltiltelte a pénzét, magasabb szintre ment. Végül megegyeztünk, hogy saját magunknak dolgozunk tovább, és nem splitelünk. Nem lett belőle harag. Húú =) emlékszem az tette be a poharat, hogy a bankrollunk felét (az összes cash-t ami nála volt) elbaszta valami nagy téten, és pont koncert előtt voltunk. Életem első igazi live koncertje előtt. Széttomboltuk magunkat nem volt para, csak aztán elkezdte volna szórni az én pénzemet is és le kellett dörrentenem. De minden helyre állt.

Jöttek tovább a free-k. Megtaláltam a bet365-öt, ahol bazi nagy pénzért lehetett játszani, de lehetetlen számú ellenfelet kellett volna legyőzni hozzá. 10-20k embert. Tök tré volt. Aztán volt poker.com is ahol new player freeből szedtem össze Br-t amit 50$ ig felhúztam és mikor megtudtam, hogy nincs kifizetés kártyára elszórtam Black Jack-re :D Meg volt a BetFred ahol szintén volt egy kis tőkém freeből, és aztán ilyen player pontos versenyeken szedtem a $okat. Emlékszem egyszer életemben toltam egyszerre két FT-t eg yilyen pontosat meg egy buyineset :P Szóval kezdtem belefolyni.

Kicsit össze mosódnak a dolgok azt tudom, hogy nem nagyon fizettem be sehová. Annyira még nem is toltam mert jött egy nagy Ő, a Virág, és teljesen jó volt nekem. Olvasgattam vissza a naplómat, és mosolyogtam magamon, ahogy azon rágódtam, hogy vissza kell fognom magam mert úr isten a mekibe otthagytunk 2k-t, és az mennyire rengeteg pénz. Emlékszem, hehe a potokat úgy mértük amúgy is, hogy mennyi Big Mac menü jönne ki belőle :P tök jó volt.

Aztán, ahogy írtam a blog első bejegyzésébe is, jött a nagy összetörés. Nagy pofon. Virág ki akart sétálni az életemből és az összes szeretetemet, figyelmemet, minden energiámat amit rá fordítottam, most valahol máshol kellett elhasználni. ELőször volt a sírás, meg a depresszió. Aztán egyszer csak jött iwiw-en egy random ismerős jelölés. A Viki volt az. Az új oldalát a theflop.net-et promózta és hívott meg rá. Kisvártatva rácsaptam az asztalra és eldöntöttem, hogy jólvan bazdmeg akkor legalább megtanulok pókerezni. Elég meghatározó erejű eltökélés volt, és még tart is.

Ekkor történt meg az első befizetésem. Decemberben. Még betfreden toltam egy hónapig keményebben és onnan. Jött a PKR és 10/25c re felraktam 200 dolcsit. Jött az első élő floppos találka is. Nem akarok hülyeségeket írni régi floppos naplóba tuti benne van (http://theflop.net/jforum_hu/posts/list/61.page) asszem 500 dolcsi jött 1. hónapban. Felléptem 25-50 re és jött 1k. aztán 0,5-1$ re és jött 2k egymás után kétszer és lett pénzem hirtelen. Ezzel egyidejűleg még a nem ennyire pénzes korszakomban, megkezdődött a live korszakom is. (most leírom a neteset a végéig, és aztán az uccsóban a live-t) Igazából nincs is mit leírni mert ezt a részét már ismeritek. 0,5-1 en toltam vagy másfél évig. Aztán Viki tanácsára vissza tértem lejjebb, megtanulni a nagyon alap dolgokat. Utána visszább, de igazából nekem nem jött elég pozitív tapasztalat a netes CG-ről az élőt összevetve, így ez megrekedt az 1/2 es szinten amibe volt néha 2-4 is, de azt meg az nl200at se élveztem már soha, sőt aztán az nl100at se, és teljesen megtértem a live cg-re.

Volt 1 nagy álmom amit a kezdetekkor kitűztem. Nem WSOP csak egy BPO-n való játék. Sikerült neten kijutnom rá. Még mindig életem legnagyobb pókeres sikerének tartom, mert egy hatalmas álom volt. Most igazából már nincsen ilyen álmom. Wáhh :) felhőtlen élmény volt kijutni. (http://theflop.net/jforum_hu/posts/list/150/61.page)

Szóval ennyi volt. A net túl sok újat már nem tudott adni, és sokkal jobban vonzott a live dolog, ahogy ráéreztem a pszihológia és az ember ismeret szagában, miközben egyre inkább megismertem saját magamat is.

folyt köv hamarosan...(sry hogy ennyire elhúzódik)