2020. november 18., szerda

Double Royal Flush!

 Ennyi. Az egyiket nem is lattam csak GG-n van ilyen napi high light cucc képekbe és ott kerestem a kis royálomat amit kaptam ma aztán látom h wtf ez nem ilyen board volt...de treff ugyan úgy 2 lappal... Két royal flush 1 nap alatt. WTF?!

2000 hand-et játszottam ma. A royal esélye kb 30,940:1 

Két royal-nak egymás után az esélye 957,283,600:1

Akkor elvileg annak az esélye, hogy kapok kettőt kb 2000 játék alatt az ez a szám elosztva 2000 el, ami 478,642:1 (mondjuk ez nem veszi figyelembe, hogy mind a két lap a kezünkbe legyen, de whatever.)

(ha faszság lenne a számolásom contactoljatok aztán magyarázzátok el mi volt a faszság aztán kijavítom)

...wtf. Miért nem egy jackpotot dobott be. WHAT THE FUCK!

Élőbe 1x volt royálom amikor play money-ba játszottam egy teázóba a baratnommel, meg zsetonunk se volt papiron irtuk a zsetonállást....
JP ért soha. Bad beat vagy high handem egy retkes kurva kaszinóban sem volt 10 kibaszott év alatt. Viszont ellenem basztak le többször is. Egy csajszi 1 outra ment a retkes straight flush-re a nut flush-öm ellen. A legjobb barátom osztott pont CCC-ben. Virultam mikor 700 Eurós kasszát kitolta, és külön poén volt h neki vigyorognia kellett meg köszöngetnie az 50 eurójattot amit a 700 eurós pot meg a még 700 eurónyi bónuszbol kapot....hogy egy bizonyos Ékszerészt idézzek "Hogy szögetnék a kezét a falra" XD Sose haragudtam amúgy érte, mert nem vagyok retardált.
Ezen kívül volt még 2 alkalom amikor megbasztak és mellette valami JP-t is kapott a muki en meg az elvezetet annak, hogy elmehetek az anyámba. Mert nekem soha nem járt semmi belőle.

1x ültem asztalnál amikor bad beat volt a Kordába és kaptam 50k-t asszem, meg 1x a CCC-be kivittek valamit és mindenki aki akkor bármelyik asztalnál ült kapott lóvét és az meg valami 35 euro volt.

De most hogy egy idegbecsípődésen túl vagyok, és megtapasztaltam milyen a fájdalomtól hosszasan ordítva mozogni, majd lassan kétségbeeset sírásba átfordulni, mert mozogni kell a WC-hez, vagy bármihez és menthetetlen rémképek közepette aludni nem tudni a fájdalomtól, hogy covid alatt mi lesz velem ha korházba kell mennem mert komolyabb....hát igazából fucking szerencsés vagyok mert megvan az egészségem és a hátam is lassan rendbe jön.