2009. április 1., szerda

1,225

Szal megnyedrtem a fogadást.

Volt tegnap egy érdekesség megint. Most máshogy cselekedtem mint eddig. Nem tudom, hogy a bré-be van, de 100-200on sokkal komolyabbak a hülyék. J9o 40kig preflop simán megadó. És a runner runnereket is jobban össze szedik itt..hm

A lényeg, hogy volt egy ilyen büdös nagy dagadt cigány csóka 3x éves. Olyan igazi. Volt egy csöndes haverja még aki fehír volt, meg volt egy fija ennek a böszmedéknek még. Elkezdett utazni rám a dagi. Kérdeztem, hogy 500-500? Mondta, hogy nem mert nincs pénze rá de ha az ölébe ülök... és innentől kezdve elkezdett oltogatni, pontosan, mint ha egy buzi lenne aki faszhiányban szenved. Szó szerint udvarolt. Tűrtem. Úgy döntöttem, ohgy most az egyszer az igazi helyzetekre való gyakorlás képpen nem fogok beszólni ennek a szőrös talpú parasztnak, hanem, hagyom, hogy had higgye, hogy ő a jani, nem szólok vissza hanem passzív fél leszek és játszom normálisan a játékomat. Hallgattam kb 3 órán át, hogy asszonynak hív, hogy oltja a többieket, hogy ne szóljanak hozzám mert velem ő flörtöl stb- Néha oda mondtam, hogy hagyom az álmait nem töröm szét de semmi. Hogy belül mi ment bennem az más:

Én gondolatba eljutottam odaáig, hogy kimegyek evvel a fasszopóval, az fegyvert fog rám, hogy szopjam le én egy jó trükkel elkapom a karját belerugok egy olyat, hogy azt se tudja hol van, közbe ügyelek a fegyver csövére, majd kikapom a kezéből bele lövök egyet vagy a térdébe, vagy a tökébe, és aztán átgondolom, hogy megölöm-e vagy sem. Azon gondolkoztam (tudom most egy kicsit abszurd leszek de ezek végig mentek bennem) Act 1 lelövöm: fejbe. Meghal. Nem nagyon lesz nyoma a komái előtt, hogy ki volt mi volt. (ezt úgy hogy nem látványosan 2en kimegyünk hanem ha utánam jön mikor felállok az asztaltól) Valszeg nem fog a fejemre vadászni a pereputty mert nem fogják megtudni mi volt. Elviszem a stukkert is és minden cool. De a rendőrség. Azok valszeg bemenek majd a póker klubba és kiderül, hogy kóstolgattak gyanúsított leszek, tehát: a ruháimtól és a fegyvertől is meg kéne szabadulni. Semmi gond. Ott a Duna. Mondjuk így szerintem bizonyítékok híján nem tudnának elítélni, mert semmi criminal recordom vagy erőszakos cselekményem nem volt soha. Szemtanú nulla. Ujjlenyomat se lenne és a ruhámból se maradt volna minta sehol mert bőrkabát...mind1.

Arra volt jó ez a gyakorlás, hogy kicsit tanuljam az önfegyelmet, és ha igazi bajba kerülök, akkor megmenthessem evvel az életemet. Egyébként legközelebb, ha ez a pofa folytatja akkor nagyon csúnyán el fogom küldeni amalac faszára, és ha neki áll feljebb akkor bring it on (de ezek után nem fogom kinyírni csak önvédelemből megsebezni max XD )

Közben egy kínai kimákolta QA-val a KK-mat két dámával. Neki az AQ limp raise után reraise lap és egy vissza baszást is simán megad. 100k-val voltam benne az asztalba és 9k maradt előttem. A nap végére sikerült nullába kihozni pont. A dagadék kezdte befogni apofáját, ahogy folyamatosan pakoltam kifelé. Kb tőle jött vissza a money, meg a fiától.

Szóltak ennek a varacsknak, hogy rakja az asztalra a lapjait, mert látszik. Ő a 2esen ült én a másik oldalon a 9esen. 2x is szólt rá 2 dealer, nem figyelt rájuk. Hát így járt. Láttam AJ-je van, nálam AQ-volt, és vissza tudtam rá rézelni a TT7es floppon...persze hogy adta.

A fiával nem volt annyira gáz. Egyszer mákolt egyett rátelepedett a 120k-ra. Egész este 1 partiba sikerült bemennem ellene. Top párt soha nem dobja el és a két kis párommal őt is tudtam perkáltatni. És a 2. KK-m nem halt meg az AQ ellen.