2020. január 21., kedd

Icsuta pinki!

Pókeres bejegyzés lesz.

Beregeltünk új helyre miután kitiltottak az előzőről azért a kérdésért, hogy van e önszabályozásra lehetőség.

Ironikusnak tartom hogy az új helyen az első ablak ami bejön a lobby előtt első log innél, hogy szabályozd magad ha akarod, kattints ide :D

Nem jobb a hely semmivel ami a supportot illeti. Egy geci nagy vicc. Viszont a poker felé érzett imádatomat megerősítette.

Úgy kezdődött, hogy van pár freeroll ticketed amiből tudsz csinálni 1-2 dolcsis step-es ticketeket. A steppes ticket 9 stepből áll. Avval, hogy 4-5 lettem kaptam egy 2.5 dolcsisat ami step 2. Feltornáztam magam step 6 ig, de 9 ig nem lehet kivenni a lét, és itt már nem nagyon indulnak a 3 fős asztalok el.......

De rake-et viszont termelt és a welcome bonusbol 5-t így kihúztam, beültem 1 2/4c-s asztalra amíg ovlasgattam. Mert éppen a blogomat olvasom vissza a legelejéről, hogy tanuljak magamról. Nyertem másfél beülőt.

Utána még 1x toltam 5c/10c-n egy kicsit de miután az 57o callolta a big preflop raisemet....nálam KK flop 55J turn Q ahol bement mert ja vagy 5ös vagy QA QJ amit még nem is lát, hogy veszít KK ellen a better 2 párommal. Persze random 57o ahogy irtam és ugy voltam vele, hogy nop, most tényleg maradok a versenyezgetésnél.

Jók is a turni struktúrák itt ahol tolom. Sikerült olyan 50% os roit ossze hoznunk elso alkalommal ugy hogy meg a support is ellenunk volt és bannoltak közbe b+!!!! Im not fking kidding. Leírom az egészet. Baszott nagy joke a "support" itt is.

First of all beregelésnél nem kér semmi preferenciát, hogy milyen alapú legyen a számlád. A sport oldalra rakja a reget és proker accod ugy lesz, h letoltod a klienst belogolsz ott és lekreálja. A sport acc eurós volt a poker meg forintos. Be akarunk fizetni, csak sport oldalra lehet (mindig ilyen szokott lenni) amit aztán át kell küldeni poker acc-ra. 1 gomb elvileg.......

Error, nem ugyan az a currency. Supportos első ember össze vissza beszél önmagának ellent mond és mikor felhívjuk rá a figyelmet, hogy az előbb fordítva mondtad kikéri magának XD. Aztán inkább telefon. Kitalálják, hogy át kell rakni a poker számlát euróba ehhez kell csinálni egy mirror accountot. nagynehezen meglett.

Jaaa hogy neked volt 5k (HUF) od rajta. Upsz, ok kiutaljuk. Persze minden ticketed ott lesz.

Ticketek ott voltak mind a 10 kivéve egyet, a fking 29 eurósat. Kurva anyjukat. Most megint lehet buzizni vele....épp beszélünk vele "már minden át lett vezetve.....

Update "megnézte a kollégám is, ő se látja nyomát"

Na de a real main event. 7 turnin indultunk, rohadt sokáig bent voltunk mindegyikbe, aztán amikor 6 ment már csak, egy elég jó ITM, épp leszopódtunk big stackról KK vs AA partiba közepes stackre, egy másikon bubble körül jó stackel, harmadikba jó stack közép game, egy early és két early mid szakasz short stackkel,  amikor egyszercsak eltűnik minden ablak crashel a kliens minden üzenet nélkül.
Marha gyorsan para lett, mert 6 asztalon in the zone voltunk és minden sec számított. Vissza logolunk és a 6 ból csak 3 turni ugrik fel. Belépünk a lobbyba, és 3 turni látszik ott is. A neveket nem vágtuk, újak voltunk a terembe. Rányomok az első turninra, aztán a "take my seat" gombra és felhozza azt az asztalt a 3 közül ami már most is nyitva van, így feltételezem, hogy akkor az ott lévő 3 verseny az ami megy éppen. Hol a másik 3....?

Telefon suppornak h volt e hickup de nem állítólag. Atka telón én nézem h mi a fasz. Megnézem másik turnit az ottlévő 3 ból, rányomok open my seat, most meg megnyitja a 4. asztalt. Mi a fasz. Aztán nézem kisvártatva, hogy de ezen az asztalon én nem ülök!? AKkor mi van. A telefonon on hold voltunk már 5 perce legalább, ami 20 nak tűnt. Rohadt kurva idegesek voltunk. Aztán vissza jön a picsa, és valamit szövegel, közbe nézem a turni listát, hogy bazdmeg ott a nevünk bent vagyunk, de az "open my table"-re nem a mi asztalunkat nyitja meg. Mi a fasz. Ezt így bemondom hangosan. Közbe rájövök, hogy ha a névre double clickelek, akkor megnyílik a mi asztalunk. Épp nyitom meg őket vissza, kezdek minimálisan lenyugodni miközben a telefonban

"Ki volt az? Ki beszélt? Más kezében van az egér?! Ez így nem lesz jó HOLD MUSIC" 30 sec mulva bannolva van az account!!!!

Normál helyen az account ban hagyja hogy a bentlevő versenyben bentmaradj, csak nem tudsz a fundodhoz hozzá férni vagy újra belépni, de ami megy az lemegy. Na it kickelődtünk.

Szó szerint 15 perc hold music.....totális idegbaj. Az lényegtelen, hogy lehetnék Atka buzi barátja aki oda jött segíteni, mert hirtelen crashelt valami, az is, hogy lehet félre beszélt a telefonba, elég az hogy "úgy gondoljuk hogy" és bannhammer.

A vicc hogy csak annyira bannolták amíg megváltoztatta a jelszavát, mert hogy security breach.....amikor ahhoz h én látom h mit játszik valaki nem tudom a jelszavát is....és amúgy se tilos h valaki más nézze nem? Hát sikerült kimondania az idiótának, hogy más nem nézheti ahogy játszik. WTF.?! És ha együtt él valakivel.

És utána tudtuk folytatni. Nevetséges, hogy 20$ os verseny ITMében 30 főnél ezt megteszik gondolkodás nélkül. A fasszopó kurva azt se tudja valszeg mi az hogy ITM vagy hogy turni bazdmeg, és baszakodik. De nem tudsz semmit csinálni mert ott a piros gomb és ha rosszul szólsz akkor mehetsz ak urva anyádba. BTW atka is call supportos csak külföldre és komoly cégeknek és nem ilyen first line asshole, de amikor az volt akkor is mondta, hogy ez mérhetetlenül alacsony színvonal.

Anyways olyan fajta hányinger ült ránk, hogy több mint 1 óra volt mire elmúlt. Rosszabb mint amikor ki bad beatelnek marha jó lappal, marha jó helyen turnibe. Vagy bármikor for that matter. Ilyen fajta sicknesst nem ereztem pokertol ilyen erosen soha szinte.

Amúgy azért tehetik ezt meg mind, mert kurvára nincsen rendszabályozva. Nincsen egy hatalom ami szabályokhoz kötné őket vagy bár mi, és kisnácit játszik az összes supportos meg a mentalitás ezeken a helyeken ez, hogy hülye az ügyfél az van amit mondok, a realitás vagy a kő kemény adatok csak kényelmetlenségek!

A végén 11 lettunk a 20asba ahol 56k val DCződtünk és 35k ra reconnecteltunk....kurva anyjukat. 20ból 20ik helyen vegig hatul 11-ig elevickéltünk és egy flippel kiestünk ahol 33 callolt marha szarul.

Másik versenyen meg 5. lettünk csak az 5 dolcsis volt, ott sozkásos laphalál majdnem végig, de az ITM folyamán végig. De ez jó hír mert ha anélkül is ideáig elmegyünk akkor fasza lesz amikor majd lesz 1-1 legit lap is amivel Showdownt lehet nyerni. Mert itt nem volt. Volt egy időszak amikor SS ek ellen 10 allinből 9 et elvesztettünk. nagy forma. 35% volt a legkevesebbünk. És ha nem tudsz legalább pár all in showdownt megnyerni akkor ugye nem fog menni a győzelem.

Elégedettek voltunk vele, folyt köv pénteken.

Én még tolok egy kisebb sessiönt holnap is meg lehet csutortokon is.

A blog visszaolvasása és a kedvenc pokeres filmem Rounders megnézése után ég bennem a régi angy szenvedély és úgy érzem sokat tudunk elérni ha ragaszkodunk a törnizéshez kizárólagosan.

Btw a meme a supportosról:
(aki ezt érti az fasza gyerek a szememben btw)
(ez a supportos csaj ahogy a telefonból, vagy a monitorból előugrik, mint a filmben)