2020. október 11., vasárnap

Nyenyere

 Érdekes időszakba érkezett a pókerezés.

Szeptember java részében offon voltam, mert nem volt jó promó. Volt 1 retkes bot is aki halálra vágott és talán most 2 hónap után kitiltódik.
 

Októberbe kezdődött egy új promó ami egész jónak tűnt. ...visszább megyek az időbe.
Szeptemberbe elkezdtem szenvedni nagyon és egy nagyon combos downswing mellé elkezdtem szarabbul is játszani, és akkor jött a szünet, na és akkor októberbe bele vetettem magam nagy lendülettel a cuccba, de hamar nyilvánvalóvá vált hogy nem változott sokminden. A hibám kiköszörülésén ügyködtem és közben a downswing továbbra is aktív volt, és kb a 3-4. nap körül fel akartam adni a GG pokeren a játékot mert kurva sok Német/Osztrák jelent meg mindegyik új accounttal, mindegyik geci nagy nyerő reg, és labdába se tudtam rugni mellettük.

Egyrészt a tabellán sem, mert én 6 ők 9-12 asztalon tolják, és in game se annyira mert jobbak voltak.
Éppen szerveződött az átköltözés amikor a játékmentes elemzésre szánt napomon nézegetem a tabellát és hirtelen eltűnt a bot is meg ez a 9 új player 10-20-50 es téten 3-3 volt belőlük és mindenhol irtottak.

Mondom hohó, lehet tiltották őket? Na akkor újra labdába tudtam rúgni és elkezdtem tolni. A tabella közepére vagyok jó a napi 7 óra játékkal 6 asztalon ami elég szomorú de ennyit tudok egyelőre csak.

De ami miatt fucked up az egész, hogy volt egy hetem kb, amikor a Lény elutazott és egyedül voltam(okt 1 től pont), és a pókernek akartam szentelni az egész létezésem, ami nagyjából sikerült is, csak mivel ugye az elején nagyon kemény volt a (csalókkal teli) mezőny, ezért össze vissza próbálkoztam 0-24, hogy hátha találok softabb spotot. Ez úgy kezdődött, hogy az originál terv az eddigi hónapok tapasztalata alapján azt mutatta, hogy reggel lesz jó játszani mert a faszkalap happy hour-t 7-9 ig nyomja mindenki, és utána ledöglenek, de ez az első nap nem így volt. Literally mindenki játszott aki reg volt.
Aztán eloszladozott a mezőny én keresgéltem a spotokat tovább. Mivel kb a kötelező időzóna a 7-9 ig szakasz, hogy ne basszanak meg 3 ponttal és veszítsd el a tabellán azt az egy helyet ami miatt a jutalmad lefeleződik, ezért akkor ha játszani nem is feltétlen de őrséget állni kell, és előnybe kell lenni, mert ha hátrányba vagy az előtted álló jó eséllyel figyelni fogja ha jössz rá és bele fog tolni, és mivel 6 asztalos szarjani vagyok ezért nem tudok rábaszni eleget, hogy bedaráljam azt aki védekezik ellenem a tabella felső felén.


Na ennek a keresgélésnek az lett a következménye hogy volt 2 nap amikor 1.5-3 órákat aludtam felkeltem toltam, és amikor fáradtnak éreztem magam visszafeküdtem. Az eredeti cél az volt, hogy beállítani magam reggel 7 es kelésre. Aztán persze alakult tovább a helyzet és most úgy néz ki éjszaka jó játszani, tehát reggel 9-es fekvésre próbálom magam belőni....

Ez persze hosszútávon nem tartható mert szociális élet ellenes, de egy hónapot kibírok így, és azért tudom úgy csinálni asszem majd, hogy hamarabb is elmenjek aludni ha másnap napközbe őszi kiránydulásra kapnánk.


Kicsit a régi időt idézi, de egy kicsit szar is már, hogy idegen érzés sokszor a nappali fény, és ki akarok ebből jönni, de most egyelőre úgy veszem ezt mint egy biznisz utazás ami a hónapban van csak, és ha jól tolom szépen megfizetik.

A tanulós napon voltam meglátogatni az egyik mentoromat (nem említek nevet, ha nem mondja h írjam le külön :D) is, és érdekes volt megfigyelni, hogy milyen amikor valaki 12 asztalon meg 16on tolja, de olyan domináns módon, hogy szarrá bassza azokat a regeket is, akiktől én vért izzadok és közben realizálni, hogy milyen kis parány vagyok még hozzá képest. Jó érzés volt látni, hogy ott a cél amit el kell érni, ahová fel lehet fejlődni, még talán tanultam is valamit a játékról. Fasza élmény volt és eltökéltséggel telítődtem meg általa.
És azt is poén volt látni, hogy még az über pro-k is lesznek idegesek és csapkodnak néha :D Ilyenkor mindig röhögök amúgy mert saját nyomorékságomat fedezem fel benne, hogy én is ilyen fasz vagyok.


Pár napja aztán bedobott egy 120x és végre behúztam! Az előtte lévő 6-7 JP szorzót (azt a kettőt ami volt 10$ en és 5 db-t 5$-on) mind bebuktam javarészt 3. helyekkel és a legutolsó win-em még 3$ on volt a legelején, de végre meglett a 120x szorzós first place, és a havi bukó elkezdett pozitívba állni :D


Aztán jött egy másik 240x. Ez volt az első, eddig kb 50k game alatt.Azt ide linkelem csak hogy látszódjon milyen az :)

Ma meg 70 buy in bukóba vagyok eddig btw, de a fentebbi két cucc segít ezen átlendülni


A nyenyerét (tekerős lant) meg tökre szeretem a Witcher 3 ban volt a kártya játék alatt is ilyen zene meg amikor a középkori fesztiválon voltunk tavaly a Várban ott is tolták vele és tök jó volt és épp azt hallgattam amikor bedobta azt fogjátok hallani a videóba.
Találóan még a felvétel megnézése előtt megjegyezte a barátom, hogy szépen muzsikálok, hogy bedobta :D mondtam, hogy indeed.
(csak ilyen kicsibe tudom kirakni, de ki lehet rakni rendes teljes képernyőre a felbontása elvileg HD)




Az embed kód nem jó, telón lehet nem játsza le a videót:
Itt a link:
https://www.youtube.com/watch?v=mKiAZZolCR0