2020. január 7., kedd

inaction is a weapon of mass destruction

Elképesztőnek találom (de a sztereótipiának teljesen megfelelő) hogy az FB-n csak gagyi meme-eket látok megosztva, miközben igen nagy lépésekkel masírozunk a 3. Világháború felé, mert Amerika éppen politikai gyilkosságot követett el egy fő fő fő katonai fejessel szemben iránban, egyetlen pirrenést se látok erről kommentekben vagy beszélgetésben.

Mellette megöltek egy Iráni magas beosztású tisztet is btw.

Very fucking sad.

A világ pedig csak tovább gurul, tolja a pofájjába a McDonaldsot es mindenki vonogatja a vállát, hogy hát nem tehet semmit, miközben a 2. VH óta nem látott destabilizációba masíroz az egész világ az idióta amerikai vezetőség miatt.

Akit megöletett Soleimani-t azzal a felkiáltással, hogy "defenzív gyilkolás volt" ... jó öreg logika alapján: megöllek, hogy te neked még eszedbe se juthasson, hogy engem megölj.

Persze az amcsi vezetőség semmilyen bizonyítékot nem mutatott fel amellett, hogy valóban fenyegetést jelentett volna rájuk, de ezt 2003 ban sem tették amikor belehazudták a média segítségével magukat 8 éven át tartó háborúba, vagy az afgán háborúba ami 19 éve megy és még mindig nincs vége.

A média persze boldogan aszisztál nekik.

A fickó btw épp egy béke egyeztetésre utazott Saudi Arábiába.


Ha megfordítjuk a híreket és azt mondanám: Irán megöltette az Amerikaiak FBI direktorát amcsi földön, kettő másodperc alatt az egész világ ráugrana iránra, hogy háborút kiáltott ki és véres megtorlás.

Fordított esetben valahogy nincs így és mindenki csak hümmög, és amikor Irán válaszol majd mutogatnak rájuk, hogy milyen véres szájúak. Mint ahogy akkor is mutogatni fognak, ha azt mondják, basszátok meg a nukleáris egyezményeteket....amit 2015 ben kötöttek, betartották minden pontják, amire az amcsik azt mondták, fuck you és széttépték az alkut és kiláptek belőle és elkezdték szétkúrni az országot szankciókkal.


És miért kell írni erről? Mert a média nem teszi, és aki nem ismeri a történelmet az megismétli az, és a kurva XX. század a világtörténelem legvéresebb évszázada volt. 
Azt küldeném a frontra aki megszavazza a háborút.... jah erről jut eszembe, totál illegális amit csinálnak, mivel amit Trump tett egy háborús cselekedet, és egy önálló ország megtámadása, ezért kongresszusi megegyezés kell hozzá, hogy megtehesse, de ez nem volt így és valszeg háborúba taszította az országát, és azt fogják mondani majd amikor Irán válaszol, hogy "muszáj tennünk valami"

Szal bassza meg magát az egész férges háborús emberiság.

Ps.: nem szuper researchelt a dolog csak ki akartam magambol irni amit ez az egész keltett.