2011. január 11., kedd

A kövi jó post lesz

De most egy kicsit túl mérges vagyok magamra, akkora faszságot csináltam. Tiszta 100% os lestackelés csakis magam hibájából. Flop set vs flop 2 párvolt a szitu, de azért vagyok jó live mert ezeket el tudom dobni, ha látom, és nem mert most idiótának kellett lennem. Leírom az idióta gondolat menetemet megint, hogy merre ne induljatok el:

Limpek én late Q2o Raise 1500 2v3 call. Flop Q24 checkelnek, én hívok 4k-t 1 dob egy raise 15k. Itt ebben a másodpercben foldolnom kellett volna. A pali egy beton fasz akiről írtam, hogy állandóan magyaráz, és várja a nutsot. Mindig mondja hogy kit hogyan readelt szénné, és mindig bemond minden lehetséges kombót. A kényszeres faszi. Igen aki a 2 párral is csak callol v kicsit hív mert azt sem tudja hol van de neeeem a hülyegerek így gondolkodott:

Set! Ez tuti set. Hacsak nem látta mostanában, hogy mekkorákat moveolok, és mivel a barátjával beszél telón és közvetít és próbálja magát fényezni. Callolok és meglátjuk mi lesz turn-ön. Turn J. Behív (mekkora kurva nagy meglepetés) 25k-t és ugyan ez a gondolatsor végig megy az agyamon annyi, hogy kreáltam mellé még egy tévképzet önhitegetést, hogy betehessem a pénzt: Lehet túlértékeli az AQ-ját. Bemondom vagy blöff (sose láttam még blöffölni) vagy AQ (kizárt) vagy set (tádám) mutat 22. Bravo Géza meg is érdemled. Azt ne is kérdezd, miért nem álltam fel a 10k val amim maradt, miért akartam mindenkép berakni egy 40-60 ba... :S

Eddig is 95% voltam hogy milyen a pali, most már 100% de nem érte meg. Nem tudom miért nem dobtam el. Hogy miért kell nekem túlgondolkodni. Azt hittem kinőttem belőle. Valszeg ki is csak vissza kukkolt mert régen rengeteg túlgondolkozás volt. Ezért élőzök, hogy az ilyen inkompetens béna faszokat látásból leszűrjem és eldobjam nekik az összes coolernek tűnő party-t. Tök gáz :/


Edit:
A kövi bejegyzés sokkal jobb lesz, Nem pókerről :)

Meg még annyit, hogy flop check calll-olt és turn J-n indult meg. Vagy cr-elt 15 ig v donk 15 volt, sztem az első, de nem emlékszem, csak nem javítottam ki mert mire eszembe jutott már túl bonyi volt a leírás, és a lényegen semmit sem változtat. A river 5 volt és ott volt 25k)