2009. április 5., vasárnap

When a place dries up

Kiszáradóban. Érdekes megfigyelni tényleg a dinamikáját a változásoknak a póker világban, ahogy neten is úgy élőbe is a low stake-es asztalok (100-200)-bár debrecenben van 10-20 meg 25-50 is rendesen plázába asztalon- egyre jobban halnak le pont mint neten az nl10. Elszaporodtak mint a gomba a kis feszes pöcsök akiknek fogalmuk sincs a játékról csak tudják a preflop biztos lapokat. Elég gyér. De nem is lenne baj, ha lenne előttük pénz, de még csak az sincs. Lejön 10 forinttal és minimum buyinnel ül le. Jó nekem van azért egy elég nagy edge-m rajtuk is, legalább annyi mint a fisheken érdekes mód, de baromira lehangoló, hog ynincs stackjük és pontosan úgy ölik meg a játékot ahogy kell, a preflop emelés és floppon már nincs tere csak pusholni. Szörnyű.

Melléjük előbukkannak a regular rekreációs játékosok. Szintén nulla pénz csak még passzívak is. Rémes. Ott ül 3 ilyen passzív fasz meg 3 ilyen fiatal gyerek és nincs se pénz se eksön az asztalon. Alapból kerülöm, de sajnos egyre több az ilyen.

VOlnának fishek, csak az 500-500 nehezen indul be általában, és ha nincs 500-500 akkor a maradék 5 asztalon szóródik el az a 6-7 max 10 hal és ugye esélyük sincs a feszületek ellen. Régebben volt 1 max 2 asztal a fele legalább fish volt...eh. Szerncse hogy kikerültem a 100-200ból.

A másik meg, hogy mekkora tetü játék megy, limpparádé és utána a 8 nagyvakot is megadják 6 an....tehát neked sincs opciód ha nem deep az ellenfeled. Jó én tudok még manőverezni, de lehangoló a játék minősége. Ez onnan tűnt föl, hogy egyik pókeres haverommal átnéztünk pár másik helyre. Az Alfába akkor kezdődött a játék és tudod mi volt?! Póker öregem. Mert a preflop emelés nem volt 86BB és volt csomószor vissza emelés is. Jó volt egy feszületi sarok az asztalban, de kreatív játékosok is, és volt játék, volt pénzmozgás, reraise flopp előtt, és aktív játék a többi utcán is nem csek call végig..

Persze néha meg ott a másik véglet a Lurdyba, mikor 40k-t megad 100-200on 9Joval, meg 15k-t 3. nak 74oval. Nagyon nagyon érdekes a helyzet, és asszem pont időbe lesz majd kocsim, hogy tudjak vándorolni ahelyek között, mert a Lurdy kezd rendesen meghalni.

Ami meg a visszaigazolás, hogy az osztók is mondják folyamatosan, hogy egyre jobban halál a sok 100-200as asztal.