2008. november 21., péntek

Na jó...

Nem párolgok el.

Igazából annyira szívesen elmesélném, hogy mi volt, de annyira hosszú és összetett.

Arra gondoltam már sokszor, hogy amit írok másik "blog"-ot ami valójában napló, publikálnom kéne valamilyen formában. Az megint nagyon hosszú, hogy miért gondoltam erre, de abból meg lehetne tudni, hogy ki vagyok mi vagyok mi folyik itt stb. 400 oldal, elég jó stuff. Tényleg csak a lélekről és a benne lezajlot dolgokról szól, meg arról, hogy milyen hatásra alakult így. Szóval le van írva benne néha egy egy fontos történés is, de főleg a lélek.
Bloomy Thoughts a neve. Azért mert a Virág hatására kezdtem el írni 2006 nyarán. Ezért ugye Virágos gondolatok, de mivel írtam folyamatosan alakult a dolog és én is cseperedtem, ezért a második értelme is materializálódott benne amely a Virágzó gondolatok. Igazából a lelkem kivirágzásáról szól, ahogy spirituális öntudatot nyerek és fejlődök.

Na most nem azért osztanám meg ezt mindenkivel, hogy engem csodáljon ám, hanem azért (persze ez is mind le van írva benne), mert hátha talál benne valaki valamit, és esetleg felébred, megerősíti bármilyen hatással is volna az ő életére. Azért nem írom ide, hogy én is tanuljak belőle, mert akik igazán fontosak a számomra azoknak elmondok mindent ami benne van és így tanulhatok tőlük, hallhatom a gondolataikat rólam.

Szal nem tudom így ehhez a bloghoz hozzádobni, de ha valakit érdekelne, az keressen meg msn-en. A theflop.net en fent van az msn-cím de sztem itt a profilba is....a sima coollord-os mail cím az. Eh elég hülyén jött ki, de nem akartam ilyen befordulós (nem is érzem magam úgy) homályba veszni, hogy akik érdeklődnek irántam (és itt köszi a sok üzenetet az msn-en) azon agyaljanak hogy mi van velem, mert erre nem vágyom .Szal ez egy ilyen magyarázós cucc.

Konklrétat tényleg nem tudom leírni, összegezve igazán hatalmas nagy változás szintlépés fejlődés, felismerés. Valami ilyesmi, és ehhez társult egy kis földi fájdalom. Ezt is kifejtem persze az írásban.

Nah csak, hogy póker is legyen.

Most mek játsznai, de neten is tolom nl200on. PKR. Elég jó, és végre az van, hogy jött a rake race és nem én megyek utána. Jól is áll a mérleg eddig 1100$+. Tegnap volt életem legnagyobb potja 635$ flop sorom volt egy igazi idióta ellen aki 400bb-t dobott be pár óra alatt. Deep volt összesen 3-4 2-400 BB-s játékos. Ez az én játékom :P Ezért is jó a live.

Ennyi. Szal élek. Köszi, hogy vagytok.