2013. április 3., szerda

Adjatok tanácsot légyszi

Tanácsra lenne szükségem. Nem tudom pontosan hogy mi tévő legyek. Magyarországi gyökérségről lesz szó, gyanítom senkinek se idegen. Leírom hogy mi volt, hogy mit tettem, hogy mit tettem volna szívesen és arra kérném az olvasóimat (azt a párat :) ) hogy adjanak logikus levezetett tanácsot hogy hogyan kéne kezelnem ezeket a helyzeteket.


Élőbe játszok. Hajnal van már. Van egy nagydarab 60 éves kb 100-120 kg-s dagadt faszi, aki veszít egy 10k-s party-t nyer egy 40eset veszít még egy 10eset, és van egy kis 20 éves pici osztó lány (épp csaj volt de a csávókkal is ugyan így viselkedik) és elkezdi úgy szidni hogy én szégyenlem magam szinte. "Hogy rohadna meg ez a szemét geci, beül és egyből ezt adja" stb... persze akkor is sír amikor nyer (lol) csak akkor nem ilyen durván, és akkor nyert egy nagyobb party-t backdoor flush el 3as all inbe, és mondtam neki, hogy "most miért nem szidod az osztót"  És itt elszállt az agya teljesen elkezdet fenyegetni meg minden "Téged ki a faszom kérdezett. Akkor szóljál hozzám ha kérdeztelek. Mindjárt megtekerem a nyakadat. 60 éves vagyok legalább a korom tiszteld. A fiam idősebb mint te. Ki a gecim vagy. Egy fél szavad van még és vissza ruglak anyádba" Stb...

Folyamatosan azt mondogatta hogy verekedni akar, meg amiket leírtam. A kérdésem összetett de az első az lenne hogy itt mit tennétek?

Én bólogattam neki hagytam hogy mondja de hergelte magát gyakorlatilag egyre dilisebb lett minden elmondott mondata után. Odajött a floorman (aki egy elég kiállástalan alak...sry mert emberileg nem mondhatok rá semmi rosszat de ma bebizonyította hogy semmit nem ér) és a floorman mellett is mondja tovább. Az csitítgatja mint ha egy 8 éves hisztis gyerek lenne. A faszi aztán feláll és telefonál és oda szól h mindjárt itt van egy olyan gyerek mint te vele majd beszélhetsz.

Miután arrébb ment a faszi mondom a floormannek hogy ez most komoly? Beugat fenyeget, káromkodik rám ez az ember és őt véded? Azt mondja nem védek senkit. Mondom megfenyegetet hogy megver meg idehívja a haverját, mondom ez mi? Álljak fel és bunyózzak vele? Azt mondja hogy akkor mind a kettőnket kiküldené. Mondom ezt komolyan mondod??? Fenyeget beszól, és ha meg akarom védeni magam akkor ki vagyok küldve? Azt mondja hogy finoman kell kezelni ezeket a helyzeteket. Mondtam, azt ugye vágod, hogy ha bármit is szóltam volna neki miközbe anyázott vagy felálltam volna akkor azonnal elszabadult volna. Hogy tisztába vagy azzal hogy nem ér semmit amit csinálsz?  Nem igazán tudott semmi értelmeset mondani "nem erről van szó" stb mellé beszélés meg levegő. Aztán bejött a security arc gondolom elmondta neki mi van mert a faszi meg leült egy üres asztalhoz és várta a haverját. beszéltek vele egy ideig aztán elhúzott.


Na tehát nem tettem semmit, nem igazán mentem le az ő szintjére de a kérdésem az hogy mikor elég az elég? Ha verekedni akar valaki így akkor utána álljak fel neki és lesz ami lesz? Vagy mit kéne csinálnom? Ha ilyen semmirekellő faszjani a teremfőnök? 3ból 2 ilyen.

Ütni rúgni tudok, de nem sportolok aktívan már jó ideje, nem is vagyok nagydarab 70 kilós virgács vagyok, de úgy gondolom egy 60 éves puhos fasznak oda tudok lendíteni hogy leüljön, de annak ott úgy se lenne vége mert akkor jönne az apraja nagyja és valakit elásnak a végén.

Vagy csak áljak fel és ordítsak rá hátha attól megilyed? Vagy ha fenyegetnek és szidnak mindennek akkor csak haggyam rájuk...örökre? Nem tudom őszintén hogy mi a helyes itt.

És lehet mondani hogy "provokáltam" azzal a kérdéssel, de olyan is van amikor enélkül találnak be.

So, what...?