2021. augusztus 12., csütörtök

Nem látom a fűtől az árkot

 A cím a "nem látod a fától az erdőt"-re akar vicceskedni több dimenzióban. Egyrészt tényleg szó szerint nem láttam a fűtől, másrészt kapom ugye az ívet sokszor, hogy azt se tudom miről beszélek, és ahogy fejlődök magam is jövögetek rá, hogy bár nem abban amire rámmondják vannak dolgok amikre tényleg ilyen vak vagyok.

Ez egy próbabejegyzés csak arról, hogy milyen amikor nem csak írkálok ide, hanem rakok fel hangot vagy videót is mellé. Ha minden jól megy a következő ilyen egy hangfelvételes interjú / beszélgetés=podcast lesz pokerrel kapcsolatban pokeres emberkével aztán meglátjuk, hogy sikerül-e ebből kikerekíteni valami olyasmit ami nekem tetsző és esetleg mások által is keresett. Vagy csak ilyen alkalmi dolog lesz vagy nem tudom.

A story röviden: Volt egy árok, amit a fű eltakart, nem volt szegélyezve és közvetlenül a betonútból szakadt nem volt semmi elválasztás, figyelmeztetés vagy bármi, és mellette ugyan az az árok a kapubveálló előtt meg 2 méterrel beljebb volt és full olyan mint ha csapda lenne és szépen beletolattam. Meg akartam fordulni és leparkolni paralell menetiránynak megfelelően az út mellett. Faluba volt amúgy simán otthagyhattam volna a mező közepén, de rendes akartam lenni, azt nesze neked. Szerintem esélyem se volt látni, hogy a semmiből ott van egy 2 méter széles random árokrész.

A helyiek aztán mesélték, hogy itt szoktak beborulni eberek. Én olcsón megúsztam. Érdekes kaland volt. Legalább a kirándulásunk célját elértük és a többiek tudtak menni lábazni :)

A videót csak úgy kicsptam nem volt többszöri felvétel v ilyenek hanem amikor kikerült a kocsi visszasétáltam rögzíteni az eseményeket, esetleg leadni a helyi önkormányzatnak, hogy rakjanak már oda valamit, h ne szopják be többen. Meglepően jó a hangja is meg a képe is a felvételnek.

Ez a videó linkje, megpróbálom beágyazni is a blogba, de az telókon általába nem szokott látszani egyáltalán, hanem láthatatlan marad.
(edit: Jobb ha a linket használjátok és youtube-ról nyitjátok meg. Az ember kódot továbbra se fogadja el, ha megosztás bloggerre nyomok az original videón akkor meg nem lehet szerkeszteni az embed kódot és a blogba hiányzik a videó jobb oldalának egy része :S )

https://youtu.be/PS3Q1gCnJUE 



Rakok ide egy képet is csak úgy a dologról. Innen jól látszik szerintem, hogy mi volt a szitu ha a videóból valamiért nem lenne totál egyértelmű