2008. június 12., csütörtök

Lelki trauma

Nagyon nagyon pofára dobott a sors a kártyában...kártya.
Azt hiszem valami mást még kell csinálnom, el kell érnem, mielőtt sikeres játékos lehetnék.

Hazafelé egy idősebb taxis hozott, akivel már voltam. Mesélt az életről, és fura mód nagyon ellentétes képünk van. Vagy csak hirtelen nem értettem meg. Az ő szemében a világ egy hazug tisztátalan fertő, ahol nincs igaz barátság, nincs teljes őszinteség.
Szerintem van teljes őszinteség, tiszta odaadó, önfeláldozó, lélek egybeolvadós szeretet. Eggyéválás. Van igaz barátság is, és egyáltalán nem feltétlen hazug minden ember és nem csalja meg egymást a pár. Naív fiatal. Lehet. De az is lehet hogy ha így látod a világot akkor ilyen is. Szerintem ott a boldogság, és nem kell folyamatosan üldözni. Dolgozni kell érte, de ott van.
Szerintem én nem állok még a teljes boldogság szintjén, úgy hiszem valamiért, hogy egyedül sose fogok, de boldog vagyok.

I need a soul


Nah pókerről. Voltam tolni 100-200 at. Első asztal szar volt. JJ-t el tudtam engedni preflop 1300 megadtam rr 3400 re dobtam KK volt. Ok.
Átültem másik asztalhoz. Utg+1 be vagyok. Misziszipi 1000. Utg vakon 2k. Sb bb már 2k-t tett be. Körbenéztem és láttam, hogy 20k nagyon kevés, szedni kell lóvét. Megnézem első lapom A pikk. Erősel hajoltam az all in felé, mert tudtam hogy előttem már erős vagyok az 1db A val mögöttem meg csak 3 player volt. Másik lapom pikk8. be is toltam és egy megadó volt. Ez legelső handek egyike. Tudtam hogy legtöbben dobni fogják. Hogy miért? Mert ott volt a pipás tata akivel acapulcoba meg excaliba játszottam és hangsúlyozgatta, hogy megélhetési vagyok. És mikor beültem elmentem egy 10 percre még olvasni meg kajálni és befűtötte a népet. A potot akartam felszedni. 1 call jött egy embertől aki kinézetre olyan mint egy Murlock és Jabba the Hut keveréke...
Nyertem 8as párral.

40k. 69s buton előtt egyel. Button pipás 1k-t miszi-t tolt. Adta mindenki. Én is. Erre még 3-k amit mindenki adott, így mennem kellett. Flop 245 2 kör. Papa 5k-t hív. Foldok és előttem lévő kissé ittas Attila nevezetű fazon 16k ig tolta. tata előtt volt még 20k előtte több. All int mentem. A kombó draw érték miatt. Egész egyszerűen csak annyit tudtam, hogy ha sor ha flös jó vagyok. Tata adta csávó dobta. (5öse volt amúgy) tatának 88. Tehát nagyon jó shape amin a turn 7 még javított. Vittem.

És ekkor jött a pofon. JJ voltam élővakba. 4 call Attila 1600 ig emel. Én 6k ig toltam amit csak ő adott. Flop J93 rainbow. Belehívott 12k-t. Gondolkoztam, és arra jutottam, hogy bőven elég lesz turnon visszatolni rá. Így is lett. Készítette a zsetonjait a lap előtt hogy betolja amikor leesett egy 8-as és csak 10k-t rakott be. 40ig toltam, megadta és river Q amivel 610!!!!!!!!!! sora lett. 115k-s pot bye.

Sokkolva voltam de túl tettem magam rajta 35k maradt előttem tudtam, hogy van még ebbe pénz és jó tréningnek tűnt. Sikerült is 77 el floppolni 1k ért egy setet. Elcsekkeltem 6-7 way pot. Egy hívás 5k egy all in 15k amit én all in 35 re toltam amit megadott az 5k. Board 79k 2kör. 15k nál k9 másiknál flös draw. Turn káró 4 river kör bubi.
Hazajöttem.