2008. március 18., kedd

Undor

Sajnos hányingerem van a pókertől.

Pkr en toltam a noiq mellett mert nincs játék noiq-n még mindíg és i chalange bárkit hogy bebizonyítsa az ellenkezőjét. PKR en 2nl 50 és egy nl100.
Noiq-n KK val AA ba futottam alacsony boardon -1
PKR emberke emel preflop 1 megadó megadom én is 55 el. Flop 5JA. Isteni. Elcsekkelem, mert biztos voltam, hogy A van kint. csek csek. Fuk. Turn K Második kör. 1 csek én betelek 8 at, 1 call. River 3. körx. Betelek rámemel és én megadtam hülye módon. Pedig be is mondtam, hogy lejött a runner runnerje. AQ volt nállam. :S ezt itt azt hiszem én rontottam el. Ez egy 45$ os hiba volt
Aztán KK PKR nl100. 1 bet 3 megadó én raise potot tolok 4megadó. Na itt partam. Flop J9x. 3 csekk ss betel 4 et. Én raise potot nyomok. Mindenki adja. Turn K. Na itt fellélegeztem. Pot 177. fel akartam adni a KK mat a flop után. Két csek. én betolom 1 megadó aki előről csekkelészet mutat Q10. Lehidaltam és teljesen el vagyok keseredve.

Ehhez még hozzá jön, hogy tegnap live játszottam ultra agresszív játékot tanulás céljából.
4 beülő ment el 2 allinnel. Egyszer AA volt nálam ellennél meg 52. Azt hinné az ember ugye, hogy ultra agresszív player ellen jókkal jönnek, meg hogy a jó lappal kaszálni fog majd...hehe. A mesékben kisfiam.
A másik meg 82 ellen...... Fullja lett nekem meg flössöm. Ami gáz volt hogy 226 on beteltem 500 at fdraw-val. Emelt 2000 ig. Adtam mert oddsom megvolt. Utána 8ks kasszába nyitott 2k-t Adtam és tudtam, hogy nem azért nyitott ekkorát mert tudta hogy megadja így az oddsot nekem a drawra hanem mert balek= erős de nem annyira. River 8. Nekem flös szupermennek meg full.

Nagyon rosszul érzem magam a bőrömben és szünetet tartanék pókertől ha lehetne.

Úgyhogy előre hozom a zárást pozitív hozzáállásal feltételezve hogy a rake race-ben meg tudom tatani a 2. helyet, ugyanis ha annak vége rá se akarok nézni a netes pókerre most a hónap hátralevő részében az tuti.

Tehát: NOIQ: +725promóciók-50(cg)
             PKR:-190$
             Live:+550$
1035$ ami 20 beülő és boldognak kéne lennem.

Rohadtul el vagyok kenődve.
I need a soul!
Crying for help!