2011. április 2., szombat

A népszerűség/könnyen elérhetőség hátránya

Rájöttem azt hiszem, hogy mi a nagy hátránya annak, hogy mostanra minden jött ment utcáról betévedt ember pókerezhet élőbe(ha nem akarsz anyázást ugord át a kövi 3 paragráfust):

Az hogy elnyomják a kurva játékot a nyomi pénztelen hozzáállásukkal!!!! És kibaszottul rengetegen vannak. És emiatt nincs kedve aztán olyanoknak jönni akik élvezni akarják a játékot!!! Mert kurvára nem lehet így!!!!

De tényleg. A Lurdy a legnépszerűb legkönnyebben elérhető hely. Annyira felkapott lett. Csináltak délelőtt 3 tól 50-100 as CG-t. És most már minden csöves pénztelen kártya közelébe nem való szarjankó ide jár. Jó gyorsan kiírom magamból ami felbaszott, és utána tényszerűbb leszek.

T99 en 7 way be check call 600. 1v1 innen check 7es. Check Király. Mutat K9!!!! Kurva anyád. Utána. AQ!!!. flop AQx két kör. Check call bet. Turn 3. kör check fold!!!!! VOLT DRAW-ja is!!!!!!!!! TAKARODJ HAZA. NE KÁRTYÁZZ TE NYOMI! Vagy játsz babba meg borsóba.



Tehát mivel pénztelen alakok ülnek be, és mivel 8tól kötelező a 100-200 és mivel rengetegen vannak, az egész hely képe átalakult egy ilyen pénz nélküli feszengős élvezhetetlen, blöffölhetetlen, herocallolhatatlan semmivé. Tisztára tényleg online. Halál komolyan. Gyász. És ez azért van mert ennyire elnépszerűsödött. Senki sem fél az ilyesmitől és jön és még ő kéri ki magának, ha bármit is beszólok neki. Well EXCUUUUSE me mothafoka!

Nagyon elszomorító. Lurdy-ba most szerintem tényleg rengeteg ideig nem fogok menni. Nem voltam szinte sehol két hete, de nem is megyek oda. Siralmas. Szerencsére nyílnak új privi lehetőségek, ahonnan az ilyen tagokat páros lábbal rúgják ki. Háál istennek.

A másik baj, hogy nincs átmenet. van a 100-200 meg az 500-500 ami amúgy sokszor 500-1000 és amúgy meg a valóságban a stackekkel 2000-5000. És nincs semmi 200-400 pl. Ahová köt 40k lenne a beülő és nem jöhetne 10k val, meg nem tudna 600 ig emelni preflop. Hmmm megpróbálom szorgalmazni majd az értelmesebb floorman-eknek mert talán ez lehet a megoldás.

Jah szóval átváltok amennyire csak lehet kevesebb, de quality-bb pókerre. Nagyon érzem az élő játékot. A játék folyásá, és főleg a shot handed játékot ott. Tiszta mind game az egész. I love it.

Ennyi kb.