2009. február 20., péntek

USA

Hallgattam egy érdekes rádió beszélgetést és abban volt ez American dream: You have to sleep to believe it. (Amerikai álom: Aludnod kell, hogy elhidd"

Sok érdekes dolog megy amerikában amiről nem tudunk, azért szoktam amerikai beszéllgetéseket hallani. Van egy nagyon kicsi kissebbség aki próbálja felhívni az emberek figyelmét arra ami közeledik. Nagyon nagyon sokmindennek utána jártam már jópár napot eltöltöttem evvel. Igazából nagyon nehéz lenne összefoglalni. Olyan dolgok vannak amerikába, hogy el se hinnétek, és ők se tudnak róla. Olyan jogok vannak olyan törvényeket fogadnak el az utóbbi 5 évben, amely teljesen felül írja az alkotmányt megsemmisíti azt, elveszi az összes civil jogod. Gyakorlatilag annyi kell már csak ahhoz, hogy ez létre jöjjön, hogy az elnök szükség állapotot hirdessen ki, aminek a következménye lehet "terror" támadás, természeti katasztrófa bármi és akkor törvénybe lép a Martial Law (statárium) amikor is a kongresszus feloszlik, minden az elnök kezépe kerül. Egyedül dönt ő irányítja a hadsereget (aki ismeri a Star Wars-t az tudja, hogy Palpatine császár hogyan vette át az uralmat a Galaktikus szenátus fölöt tés hogyan csinált belőle első galaktikus birodalmat...pont így). A rendőrség helyét átveszi a home land security alá tartozó FEMA (federal emergency management agency).

A fema eredetileg azért lett létrehozva, hogy természeti katasztrófák esetén segítse az embereket élelemmel áttelepítéssel stb. Egy rakat törvénnyel, amit nem mondanak be  a hírekbe a femát átrakták a védelmi hivatal alá, aminek semmi dolga nincs a civilekkel, nem célja azok segítése, hanem a kormány ügyeit intézi. Ilyen aranyos törvények még vannak egy csomó ami a Martial Law-val életbe lép majd: pl hogy rendfentartó erő bármikor figyelmeztetés nélkül betörhet a házadba, elkobozhatja a fegyveredet, és letartóztathat. Nem áll jogodban beszélni, nem áll jogodban megtudni az indokot hogy miért tartóztatnak le, nincsen jogod ügyvédre, és nincsen jogod törvényszék előtti tárgyalásra és nekik jogukban áll téged megkínozni. (kis érdekesség pl hogy volt ez a Katrina hurrikán pár éve, ami akkora katasztrófát csinált. Érdekes dolgokat találtam. Emberkék
az elárasztott házuk előtt a kis táblával a "where is FEMA" felirattal. Megint csak úgy találtam CNN reportot, hogy a hadsereg olyan helyen tartott házkutatást fegyverkobozást és kitelepítést amely része a vársonak teljesen katasztrófa mentes volt....kis előrejelzés a jövőre)
A FEMA-nak jogában áll  teljes városok kitelepítésére és átköltöztetésére. A fema ezért építtetett hatalmas táborokat, ahová az embereket el lehet szállásolni. Tudjátok hogy néznek ki ezek a táborok? Hatalmas szögesdrót kerítés rendszerek Befelé fordított szögekkel!!!! ami az emberek benttartására való nem a betolakodók ellen. Őrtornyok. Check point rendszerek. Hatalmas tömegszállások. Hatalmas vonat pályák odabent. (Észrevettek "teveszállító" vonatokat. Valójában több szintes kocsi csupasz padsorokkal
kéz és lábbilincsekkel (ezek mind mind fent vannak a neten. Vannak akik figyelnek keresnek és dokumentálnak, ha a szónak nem hiszel hihetsz a videónak, ha annak se elmehetsz megnézheted magad, elmondják hol van) Visszatérve ezekre a táborokra. Van még bennük gázkamra. Halálos gáz és annak tárolására engedély, valamint több százezer műanyag "gyors koporsó" Ismerős valahonnan a 20. századból?

Nagyon sokmindent nem írtam még le nagyon sokminden van. Érdekes lesz ez.

És itt a videó. Nyilván kicsit hatás vadász, de elég jól reprezentálja amit akar:


Még egyet berakok csak mert tudom, hogy elég sokan csak legyintenek erre. Itt van egy, hogy hogyan szavaznak meg egy törvényt: (angolul értők vághatják ezt csak...a classified annyit jelent, "titkosítva")