2011. november 1., kedd

Értelmetlenség

Wow hogy lehet, hogy újra és újra evvel a helyzettel szembesülök?... lehet, hogy jól érzem....lehet hogy van benne valami?

Neten próbálkozom. Másnak nem tudom titulálni csak próbálkozásnak. Nem faszfejkedek, nem tiltelek. Berakom a coolerekbe amiket nem lehet eldobni és játszok. De most megint volt 2 olyan napom, ami (10 nap alatt) ... ami nem lehet, hogy ilyen sűrű legyen.

Röviden: tele van a tököm az egész rohadt kurva élettel.

Nah még ez is bazmeg! Holdem manager se indul már. A faszom kivan mindennel. leírok minden aspektust.


Volt egy jóarc ember aki felajánlotta, hogy segít megtanulni HU sng-zni. Bankrollol is. 3. nap abba hagytam. Szembe jött az, ami ha szembe jön nem folytatom. Ha kín és szenvedés leülni és elkezdeni, nem hogy még játszani is. AMikor teher lesz abba hagyom ezt mondtam. Amikor nagyobb lehúzó erő a gondolata annak, hogy csináljam, mint mondjuk anno, hogy bemenjek a suliba reggel. Ami hatalmas. Nem csinálom mert irgalmatlan robot. Akkor már inkább kiülöm azt az 1 hetet amim még van itthon és kimegyek külföldre robotolni, de rendes FIX pénzért, és emberek között, nem a tetves számítógép mögött!

Aztán toltam 2 sessiönt. A tegnapi röviden kb 5 beülővel EV alatt!!4 800 leosztás alatt. LOL NL 25 főleg.

A mai. 2 set over set, mindkétszer alul vagyok. Egyiknél sejtem is de muszáj berakni, főleg mert mind a kettő fullosodik is!

A kapcsolatomban is zavarok léptek fel. Úgy érzem túl sokat aggódik a párom minden miatt ami nincs, amivel ezeket a szar félelmeit materializálja, és tegnap vettem észre magamon, hogy most már nagyon lehúzza az energiámat. Beszéltem róla vele, fogok még, csak sajna közbe elkövettem egy hibát is és emiatt én tűnök gyökérnek... hibáztam mert lefárasztott az élet baromira, és eddig szoptam az egészet mert fáraszott, és most azért is szopom mert hibáztam. A kurva eget már!

Viszont semmi kedvem nincs ezt a hetet avval tölteni, hogy ülök csak és várom hogy lejárjon, pedig lehet azt kéne.

Hem elindult. Winnings 120. Expected 400. LoL. És akárhányszor neten tolom és trackeli ez a szar ez jönki. És ebbe nincs benne a cooler mert abba nincs EV differencia mert ugye river all in equity nélkül a fullommal. Meg az se amikor a top setem azonnal nagyobb top seteli az elárult AA. Csak már floppon meg 4 beteltettem és csak calloltam mert tudtam, hogy felközi magát. Meg az se, mikor a fasz 2nd p vel callol és rendszerint turnon beesik a 2. párja. Az sincs benne. Megszámlálhatatlanszor volt.

Mind1 Holnap Elviszem az Ercsit egy jó kis flancos helyre kajólni, emrt holnap után megy ki bécsbe. Ami után megyek én is 1 hétre rá. És akkor meló ezerrel és baromira várom. Meg azt is, hogy elkezdhessek majd úgy játszani élőbe, hogy nem kell retardált loss cap-el nyomulnom!

Több mint fél éve az anyagi része az életemnek totális zsákutca. Más részén alakul tök szépen és happy vagyok érte, bár nagyon nagyon fárasztó volt sokszor, kocsiba alvás csövelés külfölön lakás nélkül pl, csak, hogy aztán induljunk reggel haza az ügyintézés után meg ilyenek. Albérlet keresés totális semmibe lebegés hetekig, miközben dömpingbe van beletolva a pénz az egészbe.

Über spóroláson vagyok amúgy, nem költekezek nem kocsikázgatok csak úgy. Várom már, hogy eljöjjön ez a kövi felvonása a létezésemnek de még 9 nap. Meeeh.