2011. szeptember 7., szerda

Sárga Csoki

Most már elmondhatom, hogy láttam mindent. Ma láttam egy két lábon járó tök normális kínai nőt aki totál néger volt. nem nyomokban, hanem full csoki. A száján lehetett volna még látni, mert a szeme totál kínai volt. Meg volt egy másik csoda számomra egy indiai kínai. neki is sokkal sötétebb volt a bőre, de legjobban az orrán és nagyon durván a szemén lehetett látni, hogy indiai (valamint az öltözködésén)
Tökre megörültem ennek az egésznek, és amilyen csoda volt, hogy ezt láthattam, úgy meg is hozták nekem a szerencsét, mint a messiások :P (meg volt kint 4 magyar. Az Universum teremfőnök e akivel jóba vagyok meg 3 arc akikkel rendszeresen játszottam otthon, és az is tök jól esett, hogy beszélgettünk kicsit)

A lényeg, hogy sikerült olyan partikat játszanom, ahol éreztem, hogy én vagyok kontrollba, hogy két párom van és elég, hogy over párom van és jó. És egyszer volt egy egylapos straight flushöm is egy nut flush ellen. (igazából short volt a flös mire oda került a sor, de floppolt TPTK nut fd-t az én overpár + straightflusdraw-m ellen :)

Érzem az erőt frankón. Lemondtam az omaháról amíg nincsen sokkal erősebb br-em, mert a 300-as loss cap omahán nagyon nem megfelelő. Pedig szép játék megy.

Ennyi igazából. Fura fazonokkal találkoztam ma. Volt ez a kínai csoport 5 emberes. Volt egy török különítmény, meg egy román adag is. Normálisak voltak mind, csak fura volt, hogy az asztalnál volt hogy 3 an beszéltek max németül, és nemzetiségre meg 1 volt csak osztrák :D

Meglett az eddigi legnagyobb plusz ami 735€

Amúgy tegnap volt az utolsó nap omahán és hibáztam mert bevállaltam egy felesleges marginális szituációt. Ez nagyon kiborított több felől is és rávettem magam, hogy változtatni kell az életmódomon.

Kitakarítok magam körül, elkzedtem olvasni egy testedzéses könyvet amit majd elkzedek csinálni ha elolvastam, hogy mit kell (Fegyencedzés) És lehet hogy nézek részmunkaidős állást majd a barátommal, hogy legyen fix bevétel, és hogy ne teljenek feleslegesen a napjaim, ha úgy adódnak. Ez az utolsó még nem fix. Meglátjuk majd. Meg írtam "to do" listát is és elkezdtem megvalósítgatni, mert bizony felszedtem pár kilót az anyagcserém is lelassult, és ezért is van, hogy veszítek, hogy negatív a hozzáállásom stb. Felgyorsítom az anyagcserét, gyk rengeteg vizet kell hozzá innom (anyu javasolta...nagy vajákos :D), aztán mire végig olvasom a könyvet már jobb is lesz és a testépülés is gördülékenyebben fog majd menni.

Hát kb ennyi. Partikat nem nagyon akarok írni, mert nem volt olyan nagy show. AMi fura volt, hogy telibe talált a flopp rendesen néhányszor. Volt 2-3 flop 2 párom, meg néhány flop sorom, biszont a nagy kombódraw-k multiway-be megint besültek rendre. Ilyen 1 pár 1 over lyuk sor + nut flushdraw, és társaik. De íg is jó volt. Nem mondanám über ömlésnek ami volt, de az elmúlt időkhöz képest mindenkép ömlés.

Jól érzem magam most.
Meglátjuk, hogy alakul, és lehet hogy rendbeszedődök és magamra találok.

Ui.: eljutottunk oda 1 hónap után, hogy rendszeresítettünk normális reggelit itthon XD