2012. január 4., szerda

Suspension

Eltűnök kis időre póker szemszögből. Elméleten kell dolgoznom nagyon, mert elszaródott a játékom.

Nem részletezem miért azt se mit teszek, csak nem lesz pokeres bejegyzés 1-2 hónapig. Viszont lesz életes ettől függetlenül.

Edit:

A cím lehetne szégyen is.

Szóval elgyengült a játékom nagyon mialatt nem neteztem és nem foglalkoztam az elmélettel egyáltalán. Érezhetően sokat sírtam és valszeg a fele se volt jogos. Felkerestem coachot a CG_t most hagyom és vele fogok tanulni. Szégyen hogy túl nagy volt a pofám a semmire, és most inkább bekussolok és megpróbálom visszaállítani a játékom az ideálisra. Rengeteg munka lesz. A decemberem 525$ plusz lett ami szánalmas de legalább hozta a létminimumot. Ez a hónap 200 minusz eddig de abba is hagytam a cg-t. Megkapom a rakebackeket és az lesz a plusszom januárba. Hónap 2. felébe kezdődik a tréning, addig hangolódok rá, próbálom a pókeren kívüli életemet is rendbe szedni, mert nagyon kieresztettem és szánalmassá váltam.

Ez az eredménye ha nincs kontrol csoportod, senki aki csinálná veled, vagy egy társsaság vagy akármi. Kijött teljesen és azt hiszem megérdemlem teljesen ahová jutottam. Úgy gondolom időbe vettem észre, szerencsére ismerek olyat aki segíteni tud.

Nagyon elhatározott vagyok, és hajlandó vagyok belerakni a napi 8 órát az olvasásba fejlesztésbe és majd a játékba.