2011. augusztus 2., kedd

Hasonlítás

Próbálok annyira objektív maradni amennyire cask lehet, egy kicsit frusztrált vagyok.

Először is sikerült egy nagy áttörést elérnem. Sikerült egy sessiönt pluszba hozni. Ez hatalmasat lendített rajtam lelkileg, mert effektíve látom is kézzel tapinthatóan, hogy igen is lehet itt nyerni is.
Az azigazság, hogy játszhatnék akár milyen stílusba ennél több lapot akkor se tudnék megjátszani annyira laphalott vagyok. Baromira zavar most már, hogy harmadik napja nézegetem a szarokat, mikor erős 1 párokkal kaszálgatni lehetne. Hát még kt pár flöss stb.

Ma megint volt egy setem szerencsére megúsztam splittel. Flop top set. Megjött az első AA és KK is. Az AA preflop win a KK meg flop T magas rainbow-n 1v1-ben bet fold. Gáz nagyon. Amíg ezekkel a lapokkal nem tudok tiszteségesen nyerni, addig jó ha a nulla körül tudok cirkulálgatni.

Viszont a JJ vel van valami mert abból van elég sok. Elég sikeresen is megy vele a játék ami jó :)


Nah a helyről:
Először is van kirakva eg ybaromi nagy kosár alma ami amúgy baromi jó fajta és imádom.

Másodszor a kártyák frissek és jók, a zsetonok tiszták (nem úgy mint itthon)

3 Gyors a játék mert van keverőgép, jók az osztók és a játékosok is

4 Nem anyázik senki, és ha véletlenül elhagyja mondjuk a száját egy bassza meg, azonnal elnézést kér és magyarázza, hogy a lapjára értette, és semmi baj avval, hogy levágta őt, jól játszotta meg.

5 nincsen partielemzős okoskodás, és eddig csak 1 embert hallottam konstant sírni

én is csendbe tűröm a halál járást, most itt megemlítettem.

Ma túl vagyok két 4 órás sessiönön és még holnap dél ig vár 2 sessiön. meglátjuk mi lesz. Kezdenek vissza jönni a dolgok ahogy kell, érzem újból a dolgokat végre nincs az, hogy le van sokkolva az agyam avval, hogy mindenki más nyelven beszél, hogy élet van és szinvonal. Hihetetlen, hogy ez milyen mértékben túl tudja tölteni az ember agyát.

A türelmem most már hibátlan, 1 rossz callom volt asszem riveren TP vel megadtam egy weak value betet 14-et top párral. Meg egy másik talán, hogy ATs el pre emeltem és a donkot 1 utcán calloltam Axx-en

Ami baromi fura, hogy 25-100 BB között vannak a játékosok, és mellette meg, hogy a kibaszott AQ-t annyian el limpelik, hogy az fáj. Megtanultam mostmár.

Pontma ültem egy olyan asztalon, hogy menekültem. 25 BB kb mindenkinél és top pár erős kickert 3-5 way-be 3 utcán csekkel hátulról... és ilyen volt a 75%-a. Menekültem is onnan


Úgy érzem menni fog a tanulópénzt meg kellett fizetni, az átállást ki kellett szenvedni, de megvan. Ha túljutok a lapsivatagon, akkor itt szépen fogok termelni, főleg úgy, hogy napi 3 sessiönbe tudok annyit játszani amennyit nem szégyenlek. Ha lesz plusz majd el akarok kezdeni kondiba járni :)


Ennyi mostanra

písz