2009. január 9., péntek

Kiborultam

Kész vagyok. Random agyba főbe aláznak pókeren. 7 beülő ment el kb minden nap 1 3-4 bad beattel kb. Agyon vernek. Nem az hogy kijátszanak, hanem random bad beatek és összes lapütközésnek az alján vagyok. Tele van a tököm.  Hirtelen minden olyan nehéz lett. Nehéz lett az élet, az önkontrol, az önfejlesztés az élet az egész mint egy hülye iskola most olyan amiben hajtani kell azért, hogy jó legyen az eredményed. Faszom élvezni is szeretném már és nem csak hajtani benne mint egy barom. Nem lehetne simán csak jó?
-770k eddig a hónap.

Nem is tom mi fáj. A pénz elvesztése csak szokatlan. Épp azon vagyok hogy lelockoltatom a póker accomat, hogy ne is próbálkozzak mert elegem van belőle. Akkor most oda fókuszálok maximálisan arra, hogy önfejlesztés

Elkezdtem újból edzésre járni ami nagyon jó választás volt. Megyek tanfolyamra is ami szintén jó dolog. Csinálom a hülye vizsgákat, mert kell, hogy bentmaradjak a többiekkel, és közbe olvasom vissza az írásaimat (nem a szar pókereseket), hogy tudjak normális önértékelést végezni és leszűrni talán okosodni, h ne csináljak akkora balbréségeket az életbe mint eddig.

Most lockoltatom accountomat póker nem lesz Jan 22-i a hónapot lezárom így és jan 22 után már februárhoz megy.

Szép lett
-770k (új rekord)..ebből az 500 as shot azt nem bántam meg. az meg fáj hogy fasz voltam néha neten és mindahányszor elszántan nekiültem darabokra mákoltak :S Jobb is, hogy most befelé tekintek egy kicsit ehelyett. Úgyhogy most off 2 hétig.