2010. június 8., kedd

Sharpened teeth

:D Volt egy jó all inem egy 2 out es egy cooler utan. mind 1 percen belül. TT vs 99 vs T9 preflop. Megúsztam egy splittel.

A cím amúgy (élesített/hegyezett fogak)Úgy döntöttem hogy a hónapot 28 naposra rövidítem, hogy lassan vissza araszoljak a kerek elsején kezdésre. szal még 2 ilyen rövidített hónap és ott vagyok :D

Szal a cím. Igen vissza tértem, újra beélesítettem a cápa fogakat és JAW is about to bite!!! Baromira élvezem a gamét, mert vissza találtam a játékomra ami elég loose. Majd ha lesz trackerem kiváncsi vagyok mit fog kimutatni, elég vad asszem. Élvezem nagyon és úgy érzem megy is. Amin még javítanom kell, hogy az ismeretleneknek ne fizessem ki azt amit az ismerteknek simán dobok kifizetek. Az ilyen retard csoda 3 outos turn-öket amik ilyen fucked up line-t eredményeznek náluk. MEg a full ismeretlennek nehezebben dobom el az AA-t mikor le szetelnek.

A regeket kenterbe verem konkrétan. 100%osan le vannak olvasva. Tisztára, komolyan mondom, hogy vágom minden move-jukat és ezért ki tudom őket játszani. Meg van a beton rengeteg részleg, akik meg szánalmasak szerintem de mind 1 :) Ők olyanok, hogy AQ-t el tudom dobni nekik egy AAx-x en törnnél mert AJ vel nem jön szal valsz AK még ha csak callolta is az emelésem..enm valsz 90%, a maradék meg az AQ és turn előtt úgy se megy be pénz (kivéve 1 playernél). Ezeknek a blöff range 0%. All int 2 párral nem tesznek be settel is floppon v turnon csak ha nincs sor v flush lehetőség kint Meg egy kettőnek a donk top pár. :) Imádom mert annyira lejátszhatóak. Várom persze, hogy módosítsák a játékukat hozzám. Maximum 2-3 fogja a többi robot. Egynél láttam egy kis trükköt eddig, de egyből levágtam szal...
Van hová javulni még, meg nem szabad túlzásba esnem az agro play-el, de úgy érzem menni fog.

Azt tervezem, hogy a kövi hónapban, el kell érnem az 1k profitot. Ha jól csinálom meg lesz.

Amúgy meg 130h játék és 16BI de itt még nagyon nem éreztem úgy mint most, az is igaz, hogy van benne valamennyi bónusz is.