2008. május 22., csütörtök

Áll az alku - Deal or no deal

Pkr-en bevezették ezt az új játékot. Le van animálva 3d ben. Van 26 táska. Beteszel pénzt és annak arányában változnak a táskákban lévő értékek.
A feltett pénz szorzóit kapod meg a táskákban. Itt egy példa 1$ os téten:
2c                 50c
4c                 60c
6c                 70c
8c                 80c
10c               90c
12c               1$
14c               1,1$
16c               1,2$
18c               1,3$
20c              1,4$
22c              1,5$
24c              2$ 
26c              10$

Kiválasztasz ugye egyet és utána négyesével kell nyitogatni végig. A bankár telefonál és mindíg egy átlag ajánlatot tesz a bentmaradt táskákéra. A végén ugye 6 marad nyitsz négyet elfogadod az átlagot, vagy nem, akkor cserélhetsz ha akarsz, vagy megtartod és kinyitod.
Megnéztem play moneyba és tetszett, mondom ezt ki kell próbálnom. Feltettem 5$-t és csináltam belőle egy rossz cserével a végén 40centet :D 60c helyett XD
Mondom basszus ez marha jó.
Hát be kéne próbálni valami nagyobbal, aztán ha plusszosan ad kiszállok. Feltettem a max tétet ami 100$ volt. Válaszottam egyet. Első nyitás széria után sikerült 112$-t ajánlnia. Természetesen, mint minden vérbeli gambler, nem tudtam megállni a kisértést és nyitottam tovább. A végén 6 táskánál döntés előtt álltam :)

Persze itt már nem volt kérdés, és megálltam, mert egyesével, még nyitogattam volna, de úgy hogy négy kellett úgy nem vállaltam be.
Tudom, ez hosszú távon tuti bukta, de nem is tervezem, hogy tolok még ilyet, csak annyira elkapott egy ilyen jól eső gamblinges érzés, tök extázisba voltam. Asszem ilyen élményem még nem volt. Hatással kellett lennie rám annak, hogy kurva jó környezetű, vadi új élmény, és hogy azért mégis csak viszek pénzt a vásárra. Tök jó érzés volt :P