2009. május 30., szombat

I'm too sexy...

Rájöttem, hogy így van.

Ha bűnözésre, kicsit is hajlamos társaságban pókerezek akkor rendszerint beleütközök ebbe. Ez most egy elég érdekes, főleg poénos és érdekes bejegyzés lesz arról, amikkel oltani szoktak :D

Szóval vannak páran akik voltak itt ott amott, rácsok mögött. És ugye ott megy a buzulás ezerrel, vagy valami hasonló. Elő elő szoktak hozakodni ilyenekkel.

Avval kezdődött régebben, mikor hosszabb volta hajam kicsit, hogy nőies ez. De most rövidebb és most is előkerült, hogy nőies vagyok. Persze ezt emg szokta előzni, hogy mit tennék ha a börtönbe kerülnék. Meg hogy feldobnának, és mire leesnék nem lenne rajtam ruha, és még a seggem is be lenne vajazva, meg ilyenek :D

Ma mondtam is nekik, hogy ezt már annyiszor hallottam. Nem lehet, hogy kicsit buzik vagytok? Tök lol.

Aztán mondani szoktma, hogy én igazából nem megsértődök a hülyeségeiken, mert egyrészt, kit érdekel, hogy a 40-50 éves fasz, néha nem is fehér csókáknak teszem-e. Megerősítem ahitükben őket, hogy jah, tényleg jól nézek ki, hogy egy kocka fejű dromedárra, nem mondanák azt, hogy nőies, csakis egy szép arcú férfira (itt mégs zépen körül írom magam, és olyankor szokott borulni az asztal :D...de tök jó kedve lesz mindenkinek.

Aztán áttérünk arra, hogy milyen jó seggem van. Most már el tudtam mondai, hogy van olyan csajszi aki szerint nekem a férfi tanga (remélem nem kel lsoha felvennem. Azt mondom 99,9% hogy nem is fogom (soha ne mond hogy soha) )is jól állna. ...Lehet :P

Aztán perverzkedne mége gy picit, és utána meg ahogy elszabadul afalka, elkezdik egymást is oltogatni, vissza vissza térnek még rám és elment kb 1 óra evvel a hülyéskedéssel, amit ők félig komolyan is vesznek.

Vicces. Én bóknak veszem, hogy még ők is látják bennem a szépet, és mekkora oltás ez már, hogy pont a póker aztal mellett dicsérjenek :P


Kis side story- hogy egyszer elaludtam méga Goldba mikor vártam ahaveromat hogy végzzen, és bele raktak egy sörnyitót a számba és nem ellenkeztem XD Annyira emlékszem hogy úgy keltem, hogy ott van a számba :D:D Na ja mi lett volna ha az más. Valszeg megiylyedek és leharapom.

Na mindegy. Szal teli tolták az egómat egy kicsit, jól is esett meg fan is volt. Úgyhogy I'm too sexy for this blog (igen igen, tudom, majr rendbe szedik az arcom, hogy ne legyen szép, kidekorálnak, meg átrendezik az arcom...jójó oltások levéve, ezek is megvoltak már)

Ma csávó nem tudott már mit kezdeni velem 3 handed-be és meg akart verni félig. 1000-1000 volt. Érekes. Tökre uralmam alatt voltam (woot?) és nem reagáltam semmit tök cool voltam és játszottam és nyeregettem. Tetszett, és bizonyítottam magamnak is, hogy nem tudnak kihozni a sodromból, ha nem akarom.

Jah és a végén még a nadrágomat is letoltam, mert beszólt valamelyik, hogy látja a tangát. Mondom hülye vagy. letoltam, hogy lássa XD megint borult mindenki XD De poén volt. Most már póker terembe a gatyámat is le kellett tolnom.

Szóval I'm soooo cool, because I'm soooo hot XD