2008. május 11., vasárnap

Semmi

Átmentem Next pokerre. PKR marad mellette. Az a szép az ongame hálózatba hogy bazi nagyok a versenyek ezért majd szipkázzák a bankrollom, mert úgy se tudok majd ellen állni a kisértésnek.
Eddig csak Omahát toltam, mert nem volt igazán kedvem holdemhez. PKR en van még 10 napom ami alatt 10k pontot kell szereznem hogy megkapjam a reload bonusomat. Utána valszeg elkezdek nyomulni nexten a bonusra meg a 8 pp-s dolog elég jónak tűnik. Ha ott tudok majd heti 2-3 alkalommal játszani egy olyan 8 asztalon holdemet 3-4 óráig akkor az már szép bonust hozhat. Azt hogy milyenek a playerek még nem tudom. We'll see.
Most megyek el megint élőzni. Még mindíg kitartok a mellett, hogy az élő az sokkal inkább póker mint a net. Daniboy hand history-s kérése is tökéletesen szemlélteti, hogy neten max egy hasraütéses tippem lehet, addig élőben meg meg tudom mondani nagyon nagy valószínűséggel, hogy mi a pálya.
Ami miatt még el kell járnom élőzni, hogy tudjam gyakorolni az agro play-t, ami neten 10 es asztalon nagy multi tablingelés mellett nem lehet sztem +ev sen, főleg mert az ugye emberre megy, élőbe meg 1 asztal van és tökéletes.
Remélem menni fog, úgy érzem tudom hozni az A gamé-t csak változó, hogy mikor live és mikor online. Most megnéztem estére el is ment a kedvem a nettől viszont megjött live-hoz és sztem uram vagyok a helyzetemnek XD tehát önfegyelem megvan.
Tökre akarnék még más is írni mert üres semmitmondó lett ez a bejegyzés...asszem a címe is ez lesz: semmi. De hát kell néha egy kis update. Nem vagyok minuszba a hónapban jelenleg ami jó :P