2008. június 6., péntek

Antipatikus

Online poker.

Ha most itt abba hagynám abejegyzést az olyan "művészi" lenne.

A lényeg, hogy nem tolom. Nincs semmilyen story hozzá. Elment teljesen a kedvem tőle. SOkkal szivesebben megyek élőzni. Bár ebben a hónapban még csak 3x voltam, nethez akkor se fogtam.
Nem tudom miért..hm fura. Viszont olvasgattam blogokat.
Walkman blogja eddig nem is volt kint nagyon, most bepótoltam, és azt hiszem az ő írása győzött meg végkép, az élő póker szuperioritásáról a netes felett.
 Semmi beszólás felé, le a kalappal előtte, tisztelem amit csinál, de nekem nem menne. Egyrészt a sokat hangsúlyozott kötelező csaló program ugye a tracker. Nem gáz ha nincs de bazi nagy hátrány azokkal szembe akiknek van és ránéznek amonitorra és már rég tudják mit kell játszani ellened.
Ezek mellett meg a monotonitás és a robot feeling a 9 asztal 9 órán át 7/7. Eh.
Ami afő talán (tom ezeket már mind írtam) hogy semmi reális rálátásod nem lehet az ellenfeled szándékára. Mert ha mix up-os ellenfélről van szó (ami 6os asztalon mindenkép, de 10-en is feljebb már alap) akkor mi alapján döntöd el, hogy mix up vagy sem? Hát ha jól csinálja akkor tippelsz. Legtöbb esetbe neten tippelsz, vagy bátrabb vagy mint a többi, és ehhez MÉG! nincs mindenki hozzászokva, de változik elég dinamikusan. Így nekem marad a live.
A másik ami fura rettenetesen: hogy többet ülnek a pókeren mint egy dolgozó ember a munkahelyi dolgain. Beszéltem sajtossal és ő mondta, hogy baromi sokat játszik és walkman is baromi sokat játszik és most épp veszítenek mind a ketten. Oké hogy long run, de én mikor neten is tolom (nem ellen kampány a sok póker ellen) akkor se tudtam a 3. napot végig seggelni már, olyankor kényszerem volt arra, hogy bárhol legyek csak ne otthan a székben.

Fura ez az egész és nagyon fura, hogy most ennyire kiéleződik bennem ez az érzés a netes poker felé.