2008. december 26., péntek

Életem legfontosabb post-ja: REVOLUTION!

Hi, ez eddigi életem legfontosabb postja.
Gondoltam, hogy lesz értelme annak, hogy blogot írok, akár a pókerről, valami nagyobb szinten.
Ha jól csinálja az ember lesznek rendszeres olvasói, és tud velük tudatni fontos dolgokat. Na ez a pillanat pont egy ilyen.

(ez most valami bevezető, hogy rákanyarodjak az egészre)Valószínüleg sokan tudatában vagytok annak, hogy így vagy úgy az ami a médiában meg az egy nagy kalap szar és semmi információ értéke nincs. 
Ezt én is éreztem
 és egyetlen megoldás volt csak az Internet. Az internet az amit nem korlátoznak (még) ahol minden információ szabad. Nem kitérőzök, szinte mindent meg lehet találni a youtube-on.
Találsz valamit, elindulsz annak a mentén, a videókban elhangzott kulcsszavakkal keresgélsz, megnézed a videókban említett oldalakat és már is az igazság után vagy.
 Nah én ezt néha csinálom, ilyenkor éjszakák mennek el. Irónikus, hogy ami itt van az nem is youtube-os és úgy hozták a figyelmembe.

A lényeg a lényeg, hogy hihetetlen (és mégse hihetetlen) dolgokat mondanak el benne. Olyan ez a videó mint amikor egy eskimó gyereknek mesélnek a sivatagról először, annyira új, a naív elszigetelt mások által belésulykolt világának, hogy el se hiszi, aztán elkezdi elfogadni, majd egyszer talán meg is tapasztalja. (tom nagyon szar példa)

Az első négy link lényegében két darab film. Magyar felirat van hozzá. A kérésem az lenne, ha nézitek, nyugodtan állítsátok meg hallgassatok benne részeket újra, mert ez nem egy olyan dolog, mint a sláger rádió, hogy valami más közbe hallgatgatom. Oda kell rá figyelni, ha meg akarod tényleg érteni, és ha... ha szeretnél valamit is a jövődtől.

Tuti nem én vagyok az első ilyen, aki hasonló postot ír, és biztos sokakban felmerül, hogy humbuk, leszarom, nehéz, nemérdekel, hülye ez. Minden forradalom így kezdődik, és ha hiszitek ha nem, ha tudjátok, ha nem, ha elfogadjátok, ha megpróbáltok elzárkóni előle, ezek tények, és történések, és ha nem ébredtek rá, hogy mi történik velünk, akkor rablánc.

Itt az idő hogy az emberek a tudatukra ébredjenek, és rádöbbenjenek az igazi potenciáljukra.

1. film 3 részletből áll
-1: http://video.google.com/videoplay?docid=4357079350414065219&hl=hu
-2: http://video.google.com/videoplay?docid=-7875957910374889889&hl=hu
-3: http://video.google.com/videoplay?docid=-3176819700539858901&hl=hu

A második film

 http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056

Talán a világ legfontosabb oldala a tudás felé (infó felé, sajnos ez csak angol): projectcamelot.org