2008. augusztus 18., hétfő

Pest vs Siófok

Hát nem kellett sokat várni, hogy ihletet kapjak az írásra. Badar módon elmentem Andrissal (aki Siófokra is lejött egy napra) a Bestbe. Egy óra holdem aztán 1 óra Dealers choise.

A végeredmény az lett, hogy kiiktatom a repertoáromból a delaers choise-t és maximalizálom a tudásbeli előnyömet, tehát hold'em-et fogok csak játszani. Volt egy szerencsétlen idióta aki 1 óra alatt nyert kb 150k-t totálisan fogalmatlan játékkal úgy hogy állandóan 10es magas flössöket csapott fel omahában kb. (legszebb party-ja flop gyönyörűen megcsekrézelem a top szetemet amit megad pot kb 40k még 5k előttem, turnre flöshúzóm is van és neki meg 6 kerek outja mert semmi mása, csak egy sorhúzója volt ^^ persze hogy jött)

Ami viszont az itteni, és az ottani játékban különbözik az az emberek. Itt 2 féle van: Nagyképű szöveggép, aki (hogy Viki szavaival éljek) vakok közt a félszemű, és a totál idiótákat le tudja játszani, de én körberöhögöm a gyenge próbálkozásait. A másik az idióta gorilla agy amelyik fenyegetőzik orba szályba és alpári.

Ugyanakkor Siófokon, ott ülnek a vidám kis emberkék szines ruháikban, és mosolyognak és beszélgetnek az élet dolgairól, és nem non stop elemzik saját faszságaikat. Élvezetesen megy minden. Itt... okoskodás orr és agyvérzésig.

Ténylegesen hányingerem lett a végére mikor a gorilla agy nyert 1h alatt 140k-t kb a szövegelős okostojás meg floppolt fullokat meg pókereket kapott 6 handed asztalon.

1 beülő buktával megúsztam, de lehet, hogy a Budapesti póker most felfüggesztésre kerül egy darabig.