2014. március 9., vasárnap

I wander alone

Egyedül vándorlok.


Úgy döntöttem egy honapja hogy abba hagyom a poker

Lehet nem csak azt. Most jött be a barátnőm aki megkérdezte hogy mit csinálok, elmondtam neki hgoy lelki állapotba kerültem ahogy a piálástol ez mindig szokott lenni) és annyit mondott hogy "ahh értem" és kihúzott a gecibe, ahelyett hogy beszélt volna velem. Hát ezért vándorlok egyedül. Nem sikerült sajnos még olyan emberrel találkoznom aki fullra megértett volna. Ez néha fáj néha erőt ad arra, hogy legyek, hogy ne adjam fel a létezést mert egyszer úgy is találok olyant. A zsolt aki a legközelebb áll hozzám, ő érti/érzi hogy mi folyik bennem, még ha nem is ért vele egyett. Vágja hogy ilyen vagyok.

Nem tudom hogy mi lesz, járom a  világot, próbálom megismerni magam, és hogy ha úgy alakul biztos lesz valaki aki rám ismer az utamon és azt mondja " hé te nem is vagy olyan idegen nekem, gyere sétáljunk eggyütt az agyunk tér egén" Szal jah.

Most probalok egy catering ceghez elmenni, nem tudom mennyire fog menni mert nem igazan beszelek elegge nemetul, de behivtak allas interju/oktatasra annak ellenere hogy az volt az oneletrajzomban hogy csak alapfoku nemetet tudok. Kivi vagyok milyen lesz a 2x8 ora oktatas es hogy mennyit ertek meg belole es h mire viszem.

LEgsrosszab esetben haza megyek es otthon megtanulok nemetul. Valamiert kezpenznek veszem hogy meg fogom tudni csinalni minden fele nehezseg nelkul. Valszeg így is van.


Jelenleg papiron van baratnom de igazabol teljesen egyedul vagyok, nem tudom hova vezet a jovom, hogy valaha talalok-e valaki olyat aki hasonlít hozzam ,de ha nem nekem úgy is jo. Szeretek elni, szeretek mindenkit akit ismerek es ez igy jo. Foleg akkor ha elfogadjak, hogy en ilyen vagyok.

Szeretnelek megerteni titeket emberek, hogy miért vagytok olyanok amilyenek, és hogy mi a szitu. Szeretnék valaki lenni, úgy hogy közbe önmagam is megmaradjak. Vagyok tehát szeretek. Ennyi.

Bocsi a helyesírás hibákért tök részeg vagyok, most megyek és letérdelek az ablak elé fürkészni a világot utána bele borulok az ágyamba és remélem, hogy senki nem fog kinézni érte, és tudom hogy a "barátnőm" nem lesz az oldalamon reggel amikor felkelek. Keserédes. Igazi magyaros specialitás.

I know you understand me Zs. Peace.