2011. február 7., hétfő

Póker Törvény módosítás

Tudom régen nem írtam sorry. Kicsit olyan lelki félig meddig, meg évszaki, meg ahol most éppen tartok mélypont volt egy rövid ideig próbáltam átvészelni a maxon és lendületet nyerni.

Ez egy ilyen miegymás bejegyzés lesz. Miami és BP póker körül...hm át is írom a címet hatás vadászabbra :D Találtak már meg így guglin keresztül. Szal segít az olvasót elérni. Előre is sorry ha kimarad 1-1 betű a "v b n m" rész néha nem megy :S

Szóval. Amit hallottam és nem megerősített. Hogy a mostani törvény alapján a CG-re 7% rake-et kell szedni tető nélkül. 1 legális poker hely van BP-n a Cotton Club. Ott állítólag ez van. Nem néztem utána még. Amikor ott voltam épp nem volt CG. Ez így obv fail és nem lesz semmi.
Ami nem pletyó hanem elég bizti infó: Viszont a Miami fejesét a Pistit kérték fel, vagy bízták meg, a póker törvény módosító törvényjavaslat kidolgozásáran ami jó mert: Player, ért hozzá mivel poker terme van ami sikeres, neki is ebből van pénze :) Szóval ha azt elfogadják akkor királyság van. Olyat hallottam amúgy, hogy az Orbáncosnak valami gyerek kori haverja ezért is tudta kilobbizni ezt a lehetőséget. Reméljük össze jön és király lesz, és végre nem csak a függők és a beton "élhetésiek" fognak jönni eztán, hanem lessz casual réteg aki szórakozni szeretne. Én baromi szórakoztató vagyok mindemellett. Na ezt a végére editelem majd.

MI van még. Lett egy netes sh coatch-om (W) akivel elv azt fogom tanulni, hogy hogyan kell SHzni kevés asztalon nyereségesen. Várom, mert egyrészt segít sokat abban, hogy más szögből is megértsem a játékot, bár szerintem a 99%-a az ott megtanultaknak használhatatlan lesz live, mivel ahhoz az ellenfélnek is értenie kell a dologhoz :D Viszont bővül a spektrum. AMi miatt nem lesz frusztráló, hogy valszeg kidolgozunk valami deal-t egy időre megeggyezés szerint. Nem is saját BR-el ezért nincs benne veszély. Figyelve leszek meg kimondhatom egyből a gondolataimat és a kétségeimet is. Heti kettő elvileg és sok órás :) Szal kicsit végre jobban rá tudok ütni a pókerre, mert kicsit kevés ez a heti 4 esténkénti játék és érzem, hogy sokkal több minden is bele férne a napomba csak nincs nagyon mi. Meg most hogy így olvasom amit írtam, azt hiszem nekem is lesz mit átadnom neki, csak nem feltétlen póker terén.

Emellett elkezdtem megint járni gladiátorkodni, már van kocsim hozzá, és nem 2 óra így az út haza, és ezért perfect, sőt a napok is pont akkor vannak mikor a live scene halott szal poker időből se vesz el. Viszont baromi kemény és nagyon vissza kell még szoknom ahhoz, hogy szét sokkolják a testemet és mentállal kell utána menni :)

Lesz nemsokára majd megint ilyen filós bejegyzés is, csak most pont egy kicsit elmélyedősebb átgondolósabb időszakomba voltam, ami ilyen folyamatok lejátszódása amit nem nagyon lehet papírra vetni, főleg míg folyamatban és vagy megértés alatt van.

De minden oké amúgy. Volt egy kis csiki csuki egyhelyben toporgás a pókerrel, remélem ez megszűnt és már kifelé jövök belőle. Tolni elég szépen fegyelmezetten (baromi agresszíven, éles aggyal, trükkösen etc etc, de ezeket fegyelmezett módon XD) tolom.

Most is megyek 1 sessiönre :)
Go me!

Edit: Azt figyeltem meg magamon, hogy baromira megváltozik valami amikor élőzni megyek. Úgy érzem sokkal közvetlenebbül a számra jönnek a gondolataim, és rengetegszer csak azon kapom magam, hogy éppen kimondok valamit, de még gondolatként is csak úgy alakul a fejembe ahogy ejtem ki :) És rengeteget beszélek, és nem ilyen eltervezett módon, hogy szopassam az embereket vele, hanem tökre nyílt leszek, kimondok rengeteg dolgot, reakciókat váltok ki mindenkiből és azt hiszem ez által is rengeteget okulok magamról meg a világról. El is fáradok benne sokszor, meg néhányan nagyon nem bírják, de az az érdekes, hogy van 1-2 értelmes ember akire rábukkanok ezzel, és túl lát a szófosáson és a hülyeségeken amiket feldobok, merthogy ilyenkor olyan filozófiai mélységeket tudok elérni, hogy azt tényleg fel kéne venni. Szal átlát rajta, és megérti, hogy nem hülye gyerek vagyok és ellene tudok jót játszani, és értékes emberi kapcsolat is kialakulhat. Aki meg nem lát át rajta, az kifizet rengetegszer, néha ideges lesz rám, el kezd rám vadászni, de azt szeretem mert imádom a meta game-et ami ilyenkor kialakulhat két ember között :) Ami kintről tök értelmetlen belülről meg ilyen asztakurvaaaa (általában így folytatódik: de kurva jóó vagyok annyira tudtam hogy ... :D ) ilyesmi. Érdekes dolog. És direktbe nem menne. Mert nem minden alkalommal vagyok ilyen, csak számossal.

Jaa meg bukott le egy osztó hogy össze játszott egy játékossal pont a miamiban de erről majd írok máskor most húzok már :D