2008. október 31., péntek

Untitled

Rége írtam történt azóta pár dolog, természetesen azért nyúlok a bloghoz mert megint elegem van.

Az elmúlt 3 napban minden este elmentem pókerezni élőbe, mert rá akartam állni agyban a játékra, hogy az angliai útra totálisan ott legyek. Szükségem is volt rá, ugyanis kijött a fordítgatás első hátulütője.

25/50/100 as cash game-t fordítottam egy ideje, és teljesen becsavarodtam az őrült hand-ektől és én is elkezdtem megőrülni. Nagyon lecsökkentettem az induló lapjaimat, és egy kisebb fishkedés vette kezdetét.

Persze ehhez, hozzá tartozik, hogy az esténkénti kb 1 nagy bluff minden alkalommal belefutott valami monsterbe, az, hogy card ded voltam megállás nélkül, az, hogy mikor fullom volt checkre kaptam a fold, fold-ot, és mikor bekerült a pénz mindig levertek, lejavultak, túlhúztak.

Aztán 2 napja sikerült visszatalálnom a régi önmagamra. Örülök neki nagyon. Emberileg is fejlődtem az asztalnál. Nagyon örülök, hogy jelenség vagyok mindenhol live, és nem azért mert meg akarnak verni.

Ezek után játszottam ma megint neten, és persze becumtam. Ezért írok most...
Utálom rühellem gyűlölöm, és tényleg csak akkor fogom tolni ha muszáj. Játszottam 2 órát, és folyton felépítettem magam a kis kasszákkal és aztán 20 % meg levert meg jött az összes többi szokásos farokság amit mindenki kívülről fúj. Baromira elegem van a netes pókerből.

Amúgy azokból a playerekből is általában akik neten játszanak. Voltam a Monte Carlo-ban is kipróbálni azt a monitoros asztalt. Mekkora egy szar. Online játék, csak utaznod kell érte és csak 1 asztalon tolhatod. Readet nem lehet levenni, és ugyan úgy ott ült az asztalnál 4 online geek, 3 EPT-s meg két fish...hamar eljöttem.

Azon gondolkoztam még a minap, hogy vajon tőlem mennyire tartanak a netes játékosok. Azért elég egyértelmű tud lenni. Azért jutott ez eszembe, mert én kicsit félek tőlük, és utálom a stílusukat. Miért utálom? Talán mert hasonló az enyémre, vagy mert orrvérzésig ismerem. Miért félek tőlük? Azért azt hiszem, mert az a rémes érzésem van, hogy "úr isten! Kijött a gépből! Nehogy már itt is ezt kelljen néznem!"
Eh. Mindenesetre várom a mai utazást. Félek is tőle és legalább annyira nem akarok menni, mint amennyire várom már. ELég fura érzés ez. Minden esetre egyben megerősítettem magam: Neten csak kényszerből!