2011. június 5., vasárnap

Shots

Lövöldözök párat. Ma van az utolsó köre a próbálkozásoknak aztán visszatérek CG-hez

Kicsit elegem lett a tourney-ből, hogy sehogy se sikerült semmit alkotni, mindazok ellenére, hogy minden arra mutat, hogy totál kurva jól toljuk :D (amúgy tényleg) és rájöttem, hogy nekem a CG való mert ott nincs preflop all in showdown, ami a játéktudásom legsarkallatosabb pontja...

Tegnap toltunk egy tourney sessiönt amibe bele vettük a 270$ os masters-t is. Halva született. Túl sokszor születek halva az ilyen "na próbáljuk meg, nem kerül semmibe" dolgokon. Freerollként van felfogyva. 40$ ból lett több ezer abból lett kivéve jópár és most a maradékot felhasználom shotolásra.

A masters: 3 óra alatt volt 3 jó lapunk. QQ (preflop át kellett alakítani set mine-ba, egyértelmű AA mögöttünk) Egy AK amivel semmit se floppotunk de vittük. Egy AQ amivel a 3. órában kezdőstacken szenvedve sikerült be 3bet all inelni, amit insta callolni tudott a mögöttünk ülő AA val (itt jön ki ugye a tudás...) Ennyi. De baromi szépen hoztuk a potokat, amikbe fostak belebetelni, amibe gyengének látszottak. Türelmesen dobálgattunk is, nem WPztük el a stacket soha. GYK ebbe a versenybe ennyi volt és heló. Ami elég fájdalmas, mikor azt látom magam körül...(ide az összes média által felkapott dolgot amiről már ezerszer írtam XD)

Ma még jobb lesz. Vettünk pontokból egy 162$ es SH!!! (végre nem faszom 10 handed gayness) beülőt. Ma van a havi 5000Addedes is. Van egy main event elnevezésú 35$ os ami 2 napos, meg egy 55$ ami szintén SH szal várom ezerrel. És akármi lesz holnaptól hat nap a héten tolom minimum a CG-t élőbe, mert az ment, míg nem szoktam túlságosan át a tourra addig nőtt is a BR. Most kicsit rákattantam ezekre, megy is de úgy érzem sokkal több tudás vana CG-be és sokkal kisebb idióta kilengés. Szóval most 1 hónap kő kemény CG, mert utána lesz egy két hetes szünet valsz.

Az előző post folytatása meg jön nemsoká' :D