2008. szeptember 17., szerda

Baj van

Vissza kell vennem a tempóból. 5 handed omaha nem megy valamiért. Nagyon sok minuszt generálok benne. Vagy csökkentenem kell az asztalok számát (vagyis ezt biztos ami az ongame-t illeti) vagy hagynom kell az 5 handed omahát. Nem érzem át egyáltalán. ANnyira sokat lehet veszíteni avval, hogy odaadom a vakokat 1$/1$ meg hogy handra képtelen vagyok nagyon sokszor rakni és ha nem találok semmit el kell dobjam és mindíg mindenki hivogat. Aztán ma 5 db all inem volt amit elbuktam 1x 35%om volt a többi esetben 60, 65, 70 százalékok. De az a gáz, hogy nem csak ez a gáz. Nem tudom, hogy akarom e folytatni. :S Nem volt véletlen, hogy az egyiptomi cuccosra is inkább befizetek, mint, hogy a nexten grindoljak.
Elég kellemetlenül érzem magam, mert stabil vesztő vagyok és nem tudok sehonnan segítséget keresni.
Berakom az odds calculátorba a handeket. Az alapján jó vagyok, tehát nem ott van a hiba ahol all in van hanem ott ahol nincs all in hanem kis játék van, és fingom sincs mi a helyes játék, hogy mikor kéne blöffölni.

Lehet abort mission lesz. Sőt, ahogy ezt leírtam meggyőztem magam teljes mértékbe, hogy az legyen.

Hm nem abortálhatom, most jövök rá, hogy adminisztrációs hiba van, és annyira nem elkeserítő a helyzet.
Fel fogom keresni az Omaha gurumat (Vikor Dániel) aki bridge-t is játszik és külföldön sokat otlja, meg Mo-n is.

Hmm.. 600$-t buktam mind a két teremben ahol omaháztam. Evvel maradt még egy kis minimális a havi plusz-ból, tehát még mindíg nullon vagyok, közbe meg azt hittem hogy már -600. Szóval most egy nap tuti pihenő, mert holnap Shopping, Ismerkedés, Gólya After Party. Pénteken meg mondjuk Warhammerezni fogok mert most jött ki, de azért bele fog férni egy szolid 4 asztalozás. Ha tehetem akkor full ringen tolom inkább, mert ott ezerszer effektívebben tudok játszani, az teljesen más. Hát fel kell kötnöm a gatyót, és így nehezebb is lesz megcsinálni a pontozást, még a felénél se vagyog. Sigh.

Jó kis teszt elé raktam magam.