2008. szeptember 1., hétfő

Méltó augusztusi befejezés

Sikerült 20k ról felmennem 50k ra. Lejött pár draw jókor, de nem mindíg.

A lényeg, hogy a végén átültem másik asztalhoz 2 óra beszélgetés után, mivel az egyik megszünt. 2x 7k ment el ss játékra (nem volt benne hiba=jó odds based megadások) aztán betettem a maradék 35k-t amiből 15k ment csak! el a 4 hand alatt kapott két ász párra. Egyiket zseniálisan setupoltam egy okostojás ellen. Flop előtt hívtam (agro image megvolt) floppon cbet félpot. check callolta, turnon csekkeltem én is. A turn K volt és tudtam, hogy telibe verte és max value leszek, ha nem jön le a flös (flop 2 pikk) (ugye ez 80% ban be fog jönni). Sajna lejött és belenyitott egy kicsit amit csak lecalloltam. AK-ja volt. Kurva jó trap vold, then again, it didnt work.
Aztán 2 handre rá AA. Megint emelek buttonról. 2 call. 2ks pot. Flop A53. 1 check 1 bet 1k én csak adom, csek réz 4k ig. 1 dob én megadom csak. Turn 3. káró feljön. Csekkeli, én is. River blank. belenyitok egy közepeset, megadja. Flop sor. Itt felálltam, hogy akkor ennyi elég.

Az a szép, hogy a mai nap volt annyi AA-m mint a hónapban eddig a goldban XD Tehát összesen 4 volt egész hónapba. KK asszem 1. Nembaj, sose úgy voltam nyerő, hogy túl jó lapokkal operáltam volna.

A hónapot illetően, inkább live play, de redukált mennyiségbe ugye mert megy a fordítás, ami azért egy gntd 3300$/month kb. Net szinte semmi, tényleg csak kikapcsolódásból a verseny asztal mellett két cg.

Live:
50-100 on +210k
nl200 on +71k

Net:
Tour -75$ (ITM 30$ 5$ Omaha sh)
cg: +475$
---
2200$ sum ami kb 22 beülő.

Megfelelő.