2009. március 7., szombat

Sessiönsz

Volt egy pár. (ez most pókeres lesz eléggé)

Kezdem a nettel. Szörnyű! Annyit tolom mint az állat és tuti, hogy fix up az egész, mert annyi nagy lapom van és másnak is, hogy az ordít. Csak hát idióták és el tudom engedni általában a lapokat.
Ez msot egy egy órás sessiön 6 asztalon (csak a legérdekesebbek)
-Egy agresszív playernek AKval az AA jába futottam. Flop K (bár preflop betoltuk)
-KK val AA ba futottam (dobtam preflop!)
-JJ vel AA ba futottam (dobtam preflop)
-JJ vel 9 higon setbe futottam (dobtam floppon)
-AK val két 45ös short stack ellen (nl200) belementem egy AA és egy KK ba

Volt még egy érdekes party ahol minirézelt előről. Ez max 50% ban erő. Toltam rá egy rendes raiset 99el. (nl100) minirézelt. Megadtam. Flop QJQ. 24 es pot. Csekkeli szájhúzva. Betoltam az all injét ami 36$ volt. AA v KK ra tettem. Persze megadta mert nem tudja eldobni, én voltam a hülye hogy hittem h megteszi. Turn 9..... szal mákoltam.

Szóval neten ilyen sessönjeim vannak. Meg tipikusan az, hogy nagyon agron játszok. El tudom engedni amint látszik általában a lapokat ha kell. Ha semmim nincs és kapok vissza emelést preflop akkor dobnom kell. Ha semmim nincs de nem kapok raiset és nutot floppolok, nagyon nagyon ritkán tudok minimálisat is kihozni belőle, pedig pont ugyan úgy játszom meg mint a cbeteket. Jó mondjuk azok be is jönnek elég rendesen.

Eh mind1. Sza 500$ plusz eddig a net.

Élő...

Hát tegnap fos volt. Omaha 500-500 volt a kör és AxsAx el limpeltem élővakos kasszára. Flopra setem lett. csek réz pot all int toltam. Flösdraw volt kint. 1 muki adta (140es pot kb) volt bent sok dead money a csekkem miatt...semmi más rawja nem volt csak egy 2nd nut flös draw, úgy hogy fullra javulhatok ő fogta magát mert 4 szín volt a kezébe...és valaki dobott még pikket....Beh.
Hagytam is mert ugyan ez a muki 2 outolt aztán egyből és utána megint egyből (3 leosztás sorba) 3as all int vitt K párral omahában!!!!

a 100-200 meg egy nagy szar volt feszes bránerekkel. Pont ugyan az a tendencia live mint neten az nl10es asztalokon. Nagyon tré volt. És le se szarják hogy tréül tolják. Nem gond ha kapok J6o-n kívül mást is de sajna nem. ott is hagytam az egészet -35k

De volt egy jó napom is.

Edzés után lementem. Sok high stakes pókert néztem. 1. évadot ahol a Daniel 1misiért buyinelt a Farha meg mega tornyokat épített. Hát gondoltam max buyinnel ülök be. Nem volt csak 100-200 akkor még. 100k ért váltottam és eldöntöttem, hogy kipakolom a házat a kék zsetonokból (1ks).

Ment mendegélt a játék. VOlt egy két szetem, domináltam az asztalt kb esélyük se volt. (Az a gáz, hogy tényleg így volt) Egy fish előtt gyűlt a lé szépen, de nem tőlem nagyon szerencsére. Szépen épült a mega torony. 4 darab mega torony lett.

5en voltunk már csak az asztalon, mondtam, hogy nem akarok még menni, jó az sh is. Egy fiatal srác volt, akiben volt fantázia, és képes volt néha move-ra. Rutinja nem volt benne és egyből kiszúrtam:

Missipi 1k-t tettem 2 call. Mondom emelek mint mindig. 4k ig toltam. srácon láttam hogy agyal. Már rég tudtam, hogy ha emel az csakis move lesz. Betolta végülis 10k-ra. Hülye voltam mert bemondtam neki, hogy "beverted a fejed?" Hezitáltam de tudtam, hogy ez 2 outos play lesz, de hogyan maxoljam? Total 40k ja volt. Vissza toltam 25 ig. Mondtam, hogy döntse el, hogy szerinte eldobom e ha betolja. Betolta. TT re gondoltam. Annyi se volt 55. Flop J67. Turn 3. Swet swet swet és megúsztam. Valaki mondta utána h 44-et dobott.

Aztán a key party. 4en vagyunk. Emelek 77 el. Emberünk adja. jó nagy stackje volt. Közbe már mondogattam a srácoknak, hogy ha a lapokra játszanak akkor nem fognak soha játékba kerülni, mert párt is ritkán fognak várni. Lazítani akartam őket...tényleg képtelenek voltak blöff raise-re. Nehéz dolgom volt de a lucck itt segített egy szituval amit csak meg kellett játszani jól.

Szal 77. Megadja emberünk az emelésem. Flop Jx 7d 8d. Betelek egy normálisat és megadja. Reménykedtem, hogy J van nála és nem most jut eszébe A highal callolni, ha már egyszer ilyen powa vagyok. Turn Jd. Mondom perfect, ha most tényleg J van nálla akkor jackpot hand van. Csek csek! csekkel leadelek egy kicsit adja. Mondom baze nincs J-je. River 7. cccc. Betelek egy szép 15k-t 12ks potba. Szép szöveggel, tudtam, hogy ő vevő lesz rá. miniraise. Átfutott az agyamon, hogy csak 3rd nutsom van mert Td9d és JJ ver, de ez nem net, és ez nem egy eős játékos az egysetlen módja a max profitnak az erős play. "I'm all in". majdnem insta call. Tudtam, hogy nem fog J fullt eldobni. j9o volt nála. 1300BB-s kassza 260k. Cool ez a nal +170k lett, és tényleg jött a teremfőnök, hogy le kell váltani a kékeket, mert kifogynak és 6 asztalra nem lesz elég rake-re meg váltásra :D 1500 ért kellett volna adnom darabját. XD


Edit: Beültem nl400 ra pkr en. Persze KK és persze AA ba. 2 kibaszott asztalon játszok miért kell ilyenkor is. Ez hanyadik a mai nap.... Ez tuti nem normális!
Hánynom kel lszó szerint. Nem csak belesétálok mint a hülye, hát master mind vagyok kattog az agyam. Ez az egy ember volt akivel volt history-m az asztalnál a 20 perc alat tmióta ott voltam. Preflop über agron játszottam emg az AK-t rrpottal és utána pozícióból végig passzívan. Most is emel az asztal legagrob playere és pont erre számítottam mielőtt emeltem, hogy vissza fog rám emelni. Érted!!! Így játszom én. Mielőtt lépek kiszámolom a másik lépését. És ilyen hülye 1trilliárd az egyhez szarokba futok bele nap mint nap.
Szóljon valaki akivel ennyiszer megesik. nekem ez most megint csak egy átlagos nap kb 1 hónapja.

Bazdmeg ennek nincs értelme. Minek játszok interneten. 120$ 85 sessiön meg 900 óra után. mi a fasznak. I should be playing live all day long. Csak nincs napközbe game sehol live. Vegas lesz baze ebből.

Scent of Life

The scent of life descended upon me. Once again it is night time és hazafelé jöttem pókerről. Kis bukóba voltam bad beat miatt, de nem zavart. Fent volt a növekvő hold az égen. Egy két csillag is látszott, and the ever fetching breeze of nature cought me. Eszembe jutott az élet. "Élet szagú" Sokszor szoktam használni de sose sikerült igazán kifejezni mi lehet az. Ismét megpróbálom mert úgy érzem most közelebb jutottam.
Ilyenkor néha beállok a grove-ba ami egy kis füves rész a ház előtt pár fával, és "meditálok". Néha így néha úgy. Most csak álltam és becsuktam a szemem és voltam, és áramlott egy két dolog bennem. Megcsapott az élet. Hozta talán as zél. Imádom az éjszakákban ezt a cirógatós lassú, szelet. Annyira sokminden van benne.

Eszembe juttata, hogy mennyire szeretem ezt az életet. Hogy gyönyörű a természet és hálát éreztem azért, hogy itt lehetek. Elhatároztam, hogy akármit is hoz az élet én tisztelni és szeretni fogom. Még ha a legnagyobb gödörbe is dob bele, én szeretni fogom mert tudom hogy jó és valamit úgyis megmutat. Megmutatja azt amit látni szeretnék benne... azt hiszem :)

Evvel az élet szaggal nagyon sokszor jön a halál gondolata is. Most is itt volt, de nem az hogy jajjj meghalok úr isten de magányos vagyok, hanem ilyen megsemmisülős egyéválásos halál. Nem tudom igazából jól leírni. Mikor úgy érzem fel tudnék oldódni úgy ott egyhelyemben, és még mindig én lennék, de egy mindennel. Akiket szeretek és a Földel és a csillagokkal és mindennel. Olyan fajta megsemmisülés érzés ami jó. Nem öngyilkos hajlam ez...nagyon fura. Na ilyesmi az amikor az tmondom valamire, hogy életszagú. nagyon sok van benne, most csak egy kicsit tudtam kiírni belőle.